Comedy Central îi trimite în excursie la Los Angeles pe fanii serialului „Teoria Big Bang“: ce trebuie să facă telespectatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Canalul de televiziune Comedy Central pune la bătaie trei excursii la Los Angeles, plus vizite la studiourile de filmare ale „Teoriei Big Bang“ şi oportunitatea de a participa la filmarea serialului, prin intermediul unui concurs pentru telespectatorii fideli.

Tot ce aveţi de făcut este să urmăriţi canalul Comedy Central cât mai mult în perioada 1-21 august şi să colectaţi literele din puzzle-ul zilnic legat de „Teoria Big Bang/The Big Bang Theory“, litere care apar între programe într-un fel de joc „Spânzurătoarea“ pe micul ecran. Cu ajutorul acestor litere, veţi putea compune zi de zi numele unui personaj, un citat scurt sau orice replică sau informaţie din serial.

Odată acestea formate, fanii serialului trebuie să se înscrie pe interfaţa online a jocului. Pasul următor este trimiterea răspunsului pe această interfaţă, cel mai târziu până la miezul nopţii din ziua respectivă. Asta deoarece interfaţa va primi răspunsurile din zilele specifice doar până la ora 00.00, începând cu ora 00.01, se vor putea trimite doar răspunsurile pentru ziua următoare.

Fiecare răspuns corect creşte şansele de a câştiga unul dintre premii. De pildă, dacă trimiţi 21 de răspunsuri corecte, numele tău va fi introdus de 21 de ori în tragerea la sorţi care va scoate la iveală câştigătorii pe 22 august 2017, la ora 13.00. Printre celelalte premii puse în joc se numără 10 ceasuri de mână binare Comedy Central şi 15 tricouri inscripţionate cu serialul.

În luna martie, producătorii „The Big Bang Theory“ au anunţat că serialul va continua cu încă două sezoane. Recent, a fost confirmată producţia unui nou serial, „Young Sheldon“, inspirat din „The Big Bang Theory“, care va avea premiera în acest an şi care îl va avea ca personaj principal pe omul de ştiinţă Sheldon Cooper, unul dintre actorii principali ai proiectului originar, aflat la vârsta de nouă ani. Personajul va fi interpretat de Iain Armitage.

Serialul „The Big Bang Theory“ a câştigat de-a lungul anilor numeroase premii, între care se numără un Glob de Aur, în anul 2011, şi nouă premii Primetime Emmy.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite