Comedia „Miami Bici“, difuzată de Netflix România VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Miami Bici“ poate fi vizionat şi pe Netflix România
„Miami Bici“ poate fi vizionat şi pe Netflix România

În urma succesului înregistrat în cinematografele româneşti, comedia „Miami Bici“, produsă de Codin Maticiuc şi Matei Dima, în regia lui Jesus del Cerro, este disponibilă începând de astăzi, 1 aprilie, pe platforma Netflix România.

Comedia „Miami Bici“ este cel mai mare succes al unui film românesc din ultimii 25 de ani, înregistrând un record de 552.000 de spectatori în doar trei săptămâni de rulat în cinematografe, ultima fiind afectată de starea de carantină.

Din cauza răspândirii COVID-19 şi a măsurilor de siguranţă, „Miami Bici“ a fost retras din cinematografe, însă producătorii Matei Dima şi Codin Maticiuc au făcut tot posibilul pentru ca filmul să fie inclus pe grila filmelor Netflix din luna aprilie: 

„Am insistat mult să putem lansa filmul «Miami Bici» cât mai repede pe Netflix şi mi-am dorit asta pentru că privesc partea plină a paharului. Când am decis să mă implic în film, gândul meu a fost ca, fiind primul meu proiect de acest gen, tot ce îmi doresc este să fie bun, chiar dacă se poate să ies pe zero. Restul e istorie. 

Filmul a ieşit şi a mers foarte bine în cele trei săptămâni de viaţă, iar Netflix a fost generos, ceea ce mi-a depăşit aşteptările. Mă bucur că de astăzi pot să îl privesc cu mândrie cum îşi face loc şi în casele şi în inimile voastre.“, a declarat Matei Dima.

Filmul este disponibil momentan doar pe Netflix România, însă în cursul lunii iunie, acesta va putea fi vizionat în toată lumea.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite