Cine vrea să fie „Supravieţuitorul“: avocaţi, arhitecţi şi profesori, la preselecţii. „Este o experienţă de viaţă pe care o trăiesc în mintea mea de 16 ani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caravana „Supravieţuitorul“, noul reality-show pregătit de Pro TV, a avut prima oprire în Bucureşti, la preselecţii prezentându-se mulţi curioşi să trăiască o astfel de experienţă, dar şi fani înrăiţi ai formatului.

Caravana „Supravieţuitorul“ a pornit în căutarea celor mai aventurieri, curajoşi şi rezistenţi concurenţi, pentru primul sezon al show-ului. Prima oprire a fost chiar în Capitală, unde s-au prezentat zeci de persoane dornice să trăiască o astfel de experienţă.

Cei care au venit la preselecţii, convinşi că au ce trebuie, au diverse ocupaţii: avocaţi, arhitecţi, dansatori, actori, şomeri, muzicieni, studenţi sau profesori. Mame cu unul sau mai mulţi copii, taţi care vor să le arate copiilor lor că, dacă îşi doresc, pot face orice în viaţă, tineri aventurieri sau doamne şi domnişoare nerăbdătoare să ajungă într-un colţ de paradis, rupt de lume, cu toţii au încercat să îşi prezinte cât mai bine atuurile.

Vestea că fenomenul „Supravieţuitorul“ a ajuns şi în România a fost una dintre cele mai bune nu numai pentru cei curioşi să-şi testeze limitele, dar şi pentru adevăraţii fani ai formatului. O surpriză la preselecţiile din Bucureşti a fost un român stabilit în Statele Unite ale Americii, care a venit în România special pentru şansa de a participa la „Supravieţuitorul“. 

„Mi-ar plăcea ca românii să se îndrăgostească de acest fenomen şi să aştepte acest show aşa cum o fac şi eu. Este o experienţă de viaţă pe care o trăiesc în mintea mea de 16 ani“, a mărturisit bărbatul. 

Timişoara este următorul oraş unde va ajunge caravana „Supravieţuitorul“, sâmbătă, 2 aprilie, la Hotel Continental, de la ora 10.00. Pe 9 aprilie, ieşenii sunt aşteptaţi la Hotel Unirea, iar pe 16 aprilie este rândul clujenilor să arate că au ce trebuie, la Hotel Golden Tulip.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite