Pro TV dă startul înscrierilor pentru un nou reality show, „Supravieţuitorul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
survivor

Pro TV dă startul preselecţiilor pentru reality show-ul „Supravieţuitorul“, noul format achiziţionat de postul de televiziune.

Reprezentanţii postului Pro TV au confirmat oficial achiziţionarea formatului „Survivor“, după ce site-ul Pagina de Media anunţase în prealabil că televiziunea a înregistrat marca la OSIM. De altfel, Pro TV a dat startul înscrierilor, însă nu a oferit detalii despre locul în care va fi filmată emisiune şi nici despre data premierei.

În show-ul „Survivor“ 16 concurenţi îşi vor disputa premiul cel mare pe o insulă pustie, având la dispoziţie resurse minime. Aşadar, timp de câteva săptămâni, 16 persoane vor fi trimise pe o insulă pustie şi vor trebui să se descurce cu resurse minime. Camerele de filmat le vor urmări fiecare pas, în încercarea concurenţilor de a trece peste condiţiile nu întotdeauna prietenoase din show, în cursa pentru a deveni „Supravieţuitorul“ şi câştigătorul premiului pus în joc.

Formatul „Survivor“ este un adevărat fenomen, odată cu acesta fiind lansat genul reality

show în televiziune şi continuă să reprezinte piesa de rezistenţă în orice strategie de programare a unei staţii TV. „Survivor“ este un format care aparţine Castaway Television, iar Pro TV a achiziţionat licenţa de producţie şi difuzare pentru România.

Formatul este difuzat în întreaga lume, peste 50 de teritorii având licenţa pentru producţia locală a show-ului. „Survivor“ este unul dintre puţinele formate care reuşeşte să înregistreze rezultate de audienţă record în toate teritoriile în care este difuzat. Câştigător a şapte premii Emmy, în unele teritorii, show-ul a ajuns la sezoanele 14, 15, 16 şi chiar 30! 

Începând de astăzi, 23 decembrie, Pro TV dă startul preselecţiilor pentru emisiune. „Ai ce trebuie? Trimite la adresa de email supravietuitorul@protv.ro un mesaj cu detalii despre tine şi de ce vrei să participi la acest show şi poţi deveni primul supravieţuitor al României“, se arată în comunicatul postului. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite