Cine sunt cei patru concurenţi noi de la „Ferma vedetelor“ şi cine a intrat la duel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ediţia de aseară a emisiunii „Ferma vedetelor“, concurenţii au avut şansa de a se scălda în apa Mării Mediterane, dar au avut parte şi de o surpriză: patru nume noi s-au alăturat în cursa pentru marele premiu.

Ediţia a debutat cu surpriza făcută de Nea Raţă concurenţilor: o vizită la Marea Mediterană şi o şedinţă de masaj pe malul mării. 

După ce s-au jucat în apa limpede, concurenţii s-au întors la ferma cirpiotă, unde Iulia Vântur a venit să le dezvăluie numele noului fermier-şef. 

Ferma vedetelor: Mircea şi Maria, servitorii săptămânii

La ieşirea din competiţia pentru titlul de „Fermierul anului“, AMI a nominalizat-o pe Sorana pentru a conduce ferma. La rândul ei, Sorana a avut sarcina de a alege cei doi servitori ai săptămânii: Mircea N. Stoian şi Maria Constantin. 

image

Ferma vedetelor: Patru fermieri noi

Marea surpriză a fost alata: „calul troian“ poposit din senin la poarta fermei, sub care se ascundeau patru piraţi – Elena Lasconi, Roxana Nemeş, Denis Ştefan şi Vasile Calofir. Noii concurenţi au fost extrem de bine primiţi de fermieri, însă le-a revenit provocarea de a-şi câştiga imunitatea, care le asigura un loc în fermă departe de duel. 

image

Aşadar, Iulia a provocat-o pe Sorana la un duel cu unul dintre piraţi. Aceasta l-a ales adversar pe Vasile, cu care s-a duelat într-o probă de echilibru. Vasile a reuşit s-o dezechilibreze pe Sorana de două ori, câştigând duelul bârnei şi, implicit, imunitate pentru toţi cei patru piraţi.

image

Ferma vedetelor: Concurenţii noi, puşi la treabă de „veterani“

Pentru a-şi face o intrare cum se cuvine în fermă, piraţii au venit cu bunătăţi pentru concurenţii aflaţi deja în competiţie: cafea, vin şi alimente. Încercarea celor patru de a se integra bine încă din prima zi a fost răsplătită cu sarcini stricte de la fermierul şef: Roxana şi Elena au spălat vasele, iar Vasile şi Denis au făcut echipă cu Paul, Octavian şi Marcel pentru amenajarea curţii. Surprizele n-au contenit să apară în ediţia de aseară, Nea Raţă aducându-le fermierilor încă două animale – o măgăriţă şi un mânz. 

image

Ferma vedetelor: Mircea N. Stoian, din nou la duel

Ediţia s-a încheiat cu alegerea primului duelist al săptămânii, Sorana nominalizându-l pe Mircea N. Stoian, care va avea sarcina să-şi aleagă adversarul. Diseară, de la ora 20.30, telespectatorii vor putea urmări noi peripeţii ale concurenţilor din Cipru, dar şi un duel spectaculos.

„Ferma vedetelor“ a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, fiind urmărită de peste 1,4 milioane de telespectatori la nivel naţional, pe întreg intervalul de difuzare, între 20.31 – 21.37.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite