Cine este Iulia Pârlea, gazda TV de la Pro TV, de 1 Decembrie. „A fost o provocare” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pro TV anunţă un program special dedicat zilei de 1 Decembrie, care are o dublă semnificaţie în fiecare an, pentru postul de televiziune, care anul acesta împlinește 27 de ani de la lansare.

Iulia Pârlea. FOTO Instagram
Iulia Pârlea. FOTO Instagram

În ziua în care aniversează 27 de ani de la lansare, Pro TV propune începând cu ora 17.00 emisiunea „Generaţii de distracţii”, show special care îi va aduce pe „unii dintre cei mai iubiţi cântăreţi de muzică pop”, aceștia fiind provocați să cânte melodii din repertoriul popular, scrie Pagina de Media. 

Emisiunea va fi prezentată de Horia Brenciu și Iulia Pârlea, prezentatoare meteo la Pro TV din primăvara anului 2022. 

Iulia Pârlea a ajuns la Pro TV cu o experiență importantă în televiziune, însă a recunoscut faptul că momentul castingului a fost extrem de emoționant. 

Iulia Pârlea și Horia Brenciu. FOTO Instagram
Iulia Pârlea și Horia Brenciu. FOTO Instagram

„Nu a fost atât de simplu pe cât mă așteptam. Nu mai prezentasem rubrica Meteo, mă simțeam stângace chiar dacă eram obișnuită cu tot ce ține de televiziune. Prima dată când m-am uitat la wall-ul din spatele meu, m-a luat amețeala. A fost o mare provocare, dar am acceptat-o cu brațele deschise”, a declarat Iulia Pârlea, într-un interviu pentru VIVA.

Iulia Pârlea. FOTO Instagram
Iulia Pârlea. FOTO Instagram

„Busu” este unul dintre colegii cu care prezentatoarea TV a spus că se înțelege foarte bine, acesta ajutând-o extrem de mult în momentul în care Iulia a ajuns în trustul Pro. 

„Știu că Busu este foarte iubit de telespectatori. El este unic, nu îi pot lua locul. Suntem o echipă. Busu m-a ajutat foarte mult încă de la început! În ziua în care am dat proba, el era acolo și m-a încurajat. Mi-a spus să nu mă tem de nimic, pentru că totul se învață. Acum suntem buni colegi, el este mereu pus pe glume și ne binedispune pe toți”, a mai declarat Iulia Pârlea, pentru sursa citată. 

Iulia Pârlea are 36 de ani și a mai prezentat în trecut știrile de sport, fiind cunoscută și după relația pe care a avut-o cu Alex Pițurcă, fiul fostului selecționer al României, dar și după ce a prezentat știrile la una dintre televiziunile lansate în ultimii ani, Aleph News.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite