Cine este Anamaria Gudu, noua prezentatoare de la Observator

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anamaria Gudu s-a alăturat, începând de sâmbătă, echipei de prezentatori ai Observatorului de weekend de la Antena 1. Telespectatorii o pot urmări pe Anamaria la pupitrul de ştiri sâmbătă şi duminică, în jurnalul orei 13.00, respectiv 16.00.

Noua prezentatoare îi ia locul lui Daniel Osmanovici, care va rămâne doar dimineaţa, împreună cu Octavia Geamănu.

Anamaria Gudu este din Constanţa şi are în spate o carieră în televiziune de 11 ani. Jurnalista a lucrat mai mulţi ani ca reporter şi apoi ca prezentatoare de ştiri la Neptun TV, unde a prezentat emisiunea „Reporter Special“. Ea are doi copii - Michael, 12 ani, şi Demethria, 8 ani.

„Pupitrul Observatorului mi-a dat fiori când am păşit pentru prima dată în platou, la prima probă. Pur şi simplu, m-a copleşit. Consider că trebuie să fii propulsat către notorietatea publică de valorile pe care demonstrezi că le ai, nu de simpla expunere la TV. Eu îmi doresc să aduc o schimbare mediului în care mă aflu, prin felul meu de a fi în faţa camerelor de filmat. A contat mult, recunosc, faptul că echipa m-a susţinut, de la regizor până la producători, şi, astfel, proba pe care am dat-o a fost un succes. Ştiu că am de-a face cu o echipă de profesionişti“, a mărturisit aceasta.

image

FOTO Antena 1

„Andreea Berecleanu, pe care o admir nespus de mult, a fost atât de familiară cu mine de la prima întâlnire, de parcă ne-am fi cunoscut dintodeauna. Mihaela Călin mi-a explicat programul de editare, Iuliana Pepene a repetat alături de mine cu multă răbdare, iar Daniel Osmanovici, Octavia Geamanu şi Mihai Jurcă sunt cu toţii foarte joviali“, a mai spus Anamaria.

Cât despre jurnalism, Anamaria spune că este mai mult decât o profesie: „Mi-am dat seama că îmi place ceea ce fac atunci când ieşeam pe uşă dimineaţa ca reporter şi eram curioasă ce mi-a pregătit ziua, pe cine voi întâlni, ce personalitate, sau povestea cărei familii o voi afla, pentru a deveni apoi strigătul ei de ajutor în faţa telespectatorilor. Jurnalismul nu are cum să fie o meserie, sunt sigură că pasiunea este cea care îi dă jos din pat pe toţi cei din acest domeniu“.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite