Cine a părăsit competiţia „Bravo, ai stil“ şi ce ţinute au pregătit concurentele în gala cu tema „Regiuni“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului  „Bravo, ai stil“ FOTO Kanal D
Ilinca Vandici este prezentatoarea show-ului  „Bravo, ai stil“ FOTO Kanal D

O altă concurentă a show-ului „Bravo, ai stil“ a părăsit competiţia de la Kanal D după gala eliminatorie de sâmbătă seara, ce a avut tematica „Regiuni“.

Sâmbătă, 9 februarie, a avut loc o nouă gală eliminatorie a show-ului „Bravo, ai stil“, de la Kanal D. Tematica serii a fost „Regiuni“, astfel că fiecare dintre concurente a avut de pregătit câte o ţinută şi un moment artistic reprezentativ pentru o anumită regiune a României, la alegere. 

În urma votului publicului, Nadina şi Bianca au fost preferatele telespectatorilor. Nadina a obţinut cel mai mare scor, respectiv 29,1% din voturi. 

Deşi preferata publicului, Nadina s-a clasat pe penultimul loc în clasament, cu doar şase puncte din partea membrilor juriului, format din Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu, Cătălin botezatu şi Daniel Buzdugan - invitat special al săptămânii. 

„Bravo, ai stil“ este difuzat de Kanal D de miercuri până vineri, de la 22.00 şi sâmbătă de la 23.00. 

După notele acordate de membrii juriului, Corina este cea care s-a aflat în topul clasamentului, cu 20 de puncte.  

Tânăra, care este actriţă şi model, a reprezentat Tulcea şi a obţinut numai note de cinci, fiind urmată de Monica, cu 15 puncte, pe a treia pozitie clasându-se Raluca, cu 13 voturi. 

Concurentele au prezentat ţinute din Oltenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania, Bucovina, Bucureşti, dar şi Teleorman şi Republica Moldova. 

Monica, care a reprezentat Bucureştiul, a obţinut 15 puncte din partea juraţilor şi a fost salvată de la eliminare. 

Astfel, Alina, propusă pentru eliminare din partea membrilor juriului şi care a reprezentat Dobrogea, a fost eliminată, fiind cea mai puţin votată de public, cu doar 2,3 % din voturi.  

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite