Iulia Albu nu mai e în juriul „Bravo, ai stil“, care revine la Kanal D. Ce alte schimbări se produc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Bravo, ai stil“ revine la Kanal D cu Ilinca Vandici, Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu FOTO Kanal D
„Bravo, ai stil“ revine la Kanal D cu Ilinca Vandici, Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu şi Maurice Munteanu FOTO Kanal D

Show-ul de modă „Bravo, ai stil“, difuzat de Kanal D, revine pe micile ecrane cu cel de-al cincilea sezon şi o schimbare majoră: Iulia Albu (37 de ani) nu mai face parte din juriul emisiunii.

Noul sezon „Bravo, ai stil“ va avea premiera pe 31 decembrie, de la ora 20.00, cu o ediţie specială. 

În noaptea care marchează trecerea dintre ani, Ilinca Vandici (32 de ani), prezentatoarea show-ului, împreună cu membrii juriului, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu şi Maurice Munteanu, vor da startul competiţiei de stil, alături de 10 concurente. 

În fiecare săptămână, la masa juriului se va afla un invitat special, o personalitate care va comenta ţinutele concurentelor.

Noul sezon vine cu o schimbare majoră: absenţa Iuliei Albu de la masa juriului. Designerul, care a făcut parte din juriul emisiunii încă din primul sezon, are, în prezent, o rubrică săptămânală în cadrul emisiunii „La Măruţă“, de la Pro TV, care se numeşte „Presing la Dressing“. Astfel, Iulia Albu vizitează câte o vedetă, căreia îi verifică şi comentează hainele pe care le are în garderobă. 

jurati barvo ai stil foto kanal d

FOTO Kanal D

De asemenea, vor exista şi alte noutăţi. Cristina Mihaela (27 de ani), concurentă în primul sezon, revine în emsiune, dar de data aceasta nu în calitate de concurentă. Rolul acesteia este de a le ghida pe concurente atunci când vor avea nevoie pentru alcătuirea ţinutei.

cristina mihaela foto kanal d

Cristina Mihaela FOTO Kanal D

Astfel, concurentele vor putea să apeleze la „Retouch Studio“, o noutate a acestui sezon, locul în care tinerele îşi pot schimba ţinutele în timpul concursului, cu ajutorul elementelor vestimentare puse la dispoziţie de către organizatori. 

„Stilul este, înainte de toate, atitudine, creativitate, bucuria şi talentul de a transmite ceva prin ţinuta pe care o porţi. Asta încercăm să descoperim şi să cultivăm la concurentele noastre. Banii nu contează în această ecuaţie. O ţinută foarte accesibilă ca preţ poate deveni câştigătoare prin «magia» posesoarei, singura care poate alcătui ceva memorabil, care să te atragă şi să nu te lase indiferent“, a adăugat Ilinca Vandici.  

Telespectatorii vor avea un cuvânt important de spus în evoluţia în concurs a concurentelor, pentru că aceştia îşi vor putea susţine favorita prin intermediul votului exprimat prin SMS. În timpul galelor se vor face eliminările pe baza voturilor. Câştigătoarea show-ului de stil va pleca acasă cu un cec în valoare de 100.000 de lei.  

Ilinca Vandici se declară entuziasmată de începerea noului sezon: „Sunt foarte nerăbdătoare să revenim în faţa telespectatorilor cu o emisiune atât de iubită, care a schimbat, încă de la lansare, viaţa celor care apreciază estetica vestimentară, modul în care este purtată o ţinută şi în care hainele vorbesc despre personalitatea noastră. Mă bucur că «Bravo, ai stil» a devenit un adevărat ghid pentru cei de acasă şi pentru concurente, prin sfaturile pertinente transmise, cu bună credinţă şi pasiune, de membrii juriului «Bravo, ai stil»“, a fost mesajul prezentatoarei. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite