Cine a câştiga bătălia pentru adăpost de la Survivor România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Survivor

Concurenţii Survivor România au aflat repede că noile lor condiţii de dormit diferă foarte mult de cele cu care erau obişnuiţi în România.

Cei 24 de concurenţi, din echipa Faimoşilor şi echipa Războinicilor, vor fi nevoiţi de-a lungul concursului să îşi construiască singuri adăpost, să îşi procure şi să câştige hrană prin abilităţile fizice şi inventivitate, şi totodată vor trebui să aplice o strategie pe termen lung pentru a-şi construi alianţe şi a rezista cât mai mult în Survivor România 2021.

La bătălia pentru adăpost, Războinicii au ieşit învingători, obţinând astfel recompensa unui acoperiş deasupra capului şi a focului. La polul opus, Faimoşii au fost nevoiţi să îşi procure singuri materialele din sălbăticia Republicii Dominicane, pentru a acoperi adăpostul în care vor sta pe parcursul concursului.

Ieri seară a avut loc prima eliminare a concursului - Amna a plecat din echipa FaimoşilorNominalizarea artistei a fost făcută chiar de către colegii săi după ce echipa Faimoşilor a pierdut al doilea joc pentru Imunitate. In primul joc şi-au adjudecat victoria şi a fost nominalizat spre eliminare Sorin din tabăra Războinicilor.

Fotografii cu locurile în care vor dormi Faimoşii şi Războinicii pot fi văzute în materialul de pe OK Magazine.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri