„Chefi la cuţite“ revine la Antena 1. Când va avea loc premiera: „Cei mai buni concurenţi de până acum“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Chefi la cuţite“ revine la Antena 1 cu cel de-al cincelea sezon ce va dezvălui experienţele, dar şi motivaţiile fiecărui concurent. În spatele farfuriilor misterioase de pe banda misterelor se vor afla personaje speciale, ce speră ca show-ul culinar să se transforme într-un capitol important din viaţa lor.

„Chefi la cuţite“ revine pe Antena 1 din 9 aprilie, în fiecare luni şi marţi de la ora 20:00, cu cel de-al cincelea sezon.

Gustul, aspectul şi combinaţiile preparatelor vor dezvălui amănunte importante despre concurenţi, iar fiecare farfurie va fi ca un jurnal deschis prin care chefii îşi pot cunoaşte viitorii ucenici. 

„Ca de obicei, eu voi fi alături de concurenţi, de susţinători şi voi afla o parte din poveştile lor de viaţă, căci cel de-al cincelea sezon «Chefi la cuţite» va fi unul de poveste din toate punctele de vedere. Am avut ocazia să văd oameni determinaţi, al căror parcurs a fost presărat şi cu momente mai grele, dar oameni care au decis ca fiecare capitol să se contureze cât mai frumos. Eu sunt un om foarte empatic, mă consum foarte mult şi chiar dacă am încercat să mă detaşez, trebuie să mărturisesc că şi în acest sezon am plâns alături de ei, în culise. Îmi doresc ca fiecare să treacă mai departe, pentru că pot vedea realmente cât de mult înseamnă această emisiune pentru ei“, mărturiseşte Gina Pistol, prezentatoarea show-ului culinar. 

Imagine indisponibilă

Gina Pistol, alături de bunul ei prieten, chef Scărlătescu FOTO Antena 1

Aflaţi la masa juriului, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu vor cunoaşte secretele concurenţilor şi le vor împărtăşi acestora şi o parte din povestea lor de viaţă. 

2000 de înscrişi, 230 selectaţi 

Preselecţiile din acest an au strâns laolaltă peste 2000 de pasionaţi de gătit, profesionişti din domeniu sau concurenţi a căror meserie nu are niciun punct comun cu gastronomia, însă doar 230 dintre aceştia vor avea şansa de a demonstra că merită să facă parte din echipele celor trei chefi. 

Bucătari din India, Congo şi Indonezia îşi vor etala cele mai savuroase preparate, cu obiectivul de a obţine cuţitul mult râvnit şi de a face parte din echipa unuia dintre chefi. 

Etapa jurizărilor pe nevăzute nu este deloc uşoară, nici pentru candidaţi, dar nici pentru cei trei chefi, care încep să îşi construiască primele strategii. Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu sunt în căutarea unor ucenici talentaţi, care să îi aducă mai aproape de titlul celui de-al cincelea sezon. 

  

Imagine indisponibilă

Sorin Bontea (stânga) este singurul care a câştigat două trofee, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu având câte unu FOTO Antena 1

În acest moment, chef Sorin se poate lăuda cu două sezoane câştigate, fiind cu un titlu în faţa colegilor săi de jurizare, ce şi-au adjudecat fiecare câte o finală. 

„Concurenţii? Sunt cei mai buni de până acum. Am încredere că voi avea cea mai de succes echipă. Şi evident, că voi câştiga iar!“, afirmă chef Bontea.

Nici cei mici nu stau departe de bancurile de lucru, iar sezonul acesta va demonstra încă o dată că talentul nu are legătură cu vârsta, ci cu pasiunea pe care fiecare o investeşte în acest domeniu.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite