Cine este câştigătorul „Chefi la cuţite“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Olteanu, câştigătorul „Chefi la cuţite“ FOTO Antena 1
Andrei Olteanu, câştigătorul „Chefi la cuţite“ FOTO Antena 1

Finala sezonului patru al show-ului „Chefi la cuţite“ a adus la Antena 1 farfurii spectaculoase şi fericire fără limite pentru chef Sorin Bontea, pentru că unul dintre elevii lui a fost desemnat câştigător.

Cristian Andrei Olteanu, din echipa lui Sorin Bontea, este câştigătorul celui de-al patrulea sezon „Chefi la cuţite“ şi al premiului în valoare de 30.000 euro. 

Câştigătorul „Chefi la cuţite“, sezonul 4, are 26 de ani. Vine din Tecuci, dar locuieşte în Bucureşti. Este un moldovean cu dreduri care a făcut din bucătărie o pasiune, dar şi un mod de viaţă. Lucrează ca bucătar la un restaurant din Pipera. 

În afară de pasiunea pentru gătit, îi plac şi tatuajele. Speră că într-o zi să fie plin de desene pe corp, deşi soţia lui nu este de acord. 

image

Adrian Olteanu FOTO Antena 1

A fost unul dintre cei mai nonconformişti concurenţi ai emisiunii „Chefi la cuţite“ şi i-a cucerit încă de la debut pe chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. Atunci când s-a prezentat la preselecţie le-a gătit muşchiuleţ de vită pe pat de ciuperci brune cu un sos de piper verde şi un piure de morcovi cu creveţi.

Meniul cu care a câştigat finala 

Nervii au fost întinşi la maximum, dar au fost învinşi de dorinţa de a demonstra cine este cel mai bun şi cine merită să plece acasă cu cecul de 30.000 de euro. Pentru proba finală, cei trei au avut de făcut un meniu complet: starter (aperitiv), fel principal şi desert. Nu au lucrat de unii singuri, ci au avut parte de un ajutor preţios.

În grupul câştigător, Andrei Olteanu i-a avut alături pe Florian Lazăr şi Mihai Ionescu, de la echipa mov, şi pe Ionuţ Chiriţoiu, de la echipa verde. Meniul ales de Andrei a fost de efect şi i-a adus voturile majoritare care l-au făcut învingător.

La aperitiv a gătit scoici Saint Jaques şi King Crab în sos de cocos, cu ciuperci shimeji. La Felul principal a gătit doradă, piure cu usturoi şi sos de creveţi. iar la desert a avut mousse de ciocolată, mousse de zmeură şi sos de mango. Acest ultim preparat a fost creaţia lui Florian Lazăr. Andrei a recunoscut că nu îi place deloc să facă deserturi, aşa că s-a lăsat pe mâna fostului rival.

image

FOTO Antena 1

image

FOTO Antena 1

image

FOTO Antena 1

Momentul spectaculos l-a făcut pe Bontea, mentorul său, să sară la propriu peste masa de jurizare în braţele bucătarului care i-a adus victoria. 

Nici foştii concurenţi nu şi-au putut stăpâni lacrimile, iar scandările colegilor din echipa verde redenumeau sezonul 4 „Sorin la cuţite“, căci finala a strălucit în culoarea purtată de ei. 

„Am realizat că nu există limite în viaţă dacă îţi doreşti cu adevărat să realizezi ceva. Am învăţat că orice îţi propui poate să se transforme în realitate, dacă lucrezi îndeajuns…şi ai un dram de noroc“, a declarat câştigătorul „Chefi la cuţite“.

Andrei Olteanu FOTO Antena 1

Andrei Olteanu şi Chef Sorin Bontea FOTO Antena 1

Andrei Olteanu FOTO Antena 1

Câştigătorul „Chefi la Cuţite“, primind trofeul de la prezentatoarea emisiunii, Gina Pistol FOTO Antena 1

Andrei a mărturisit că a trecut prin emoţii incredibile: „În acel moment nu am mai simţit absolut nimic. Pur şi simplu eram pe altă planetă. Am fost extrem de bucuros, iar când mi-am auzit numele m-am blocat“. 

Andrei Olteanu FOTO Antena 1

Sorin Bontea, îmbrăţişându-şi câştigătorul FOTO Antena 1

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite