Cele mai urmărite programe de ştiri în luna alegerilor: Ce jurnal a depăşit pragul de 2 milioane de telespectatori FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programele de ştiri au atras mulţi telespectatori în luna noiembrie, când alegerile prezidenţiale au marcat spaţiul public. Au fost creşteri vizibile, comparativ cu octombrie, atât pentru Pro TV şi Antena 1, cât şi pentru Digi 24, România TV sau Kanal D.

Pro TV şi Antena 1 au dat cele mai urmărite programe de ştiri din noiembrie. Pe primele două poziţii, în toată ţara, au fost două producţii de la Pro TV, potrivit Pagina de Media. 

„Ştirile de la ora 19:00“ prezentate în timpul săptămânii de Andreea Esca, la Pro Tv,  a fost liderul topului. 

Programul a reuşit să treacă pragul de două milioane de telespectatori, în medie, la nivel naţional. În octombrie avea 1,6 milioane de urmăritori, notează sursa citată.  

Potrivit datelor de audienţă, este pentru prima dată în ultimele luni când un program de ştiri reuşeşte să treacă de două milioane de privitori la nivel naţional. 

Pe locul secund au fost cele două ediţii difuzate de Pro TV cu ocazia alegerilor, la exit-polluri. Cele două ediţii (de la primul şi de la al doilea tur), cu CTP în studio, au fost urmărite de aproximativ 1,5 milioane de privitori în medie. 

Pe locul trei, dar cu cifre mult mai mari decât luna trecută, s-a clasat „Observatorul 19:00“ al Antenei 1. A avut o medie de 1,4 milioane de telespectatori din toată ţara, în medie.  

image

Andreea Berecleanu prezintă „Observator 19.00“ la Antena 1 FOTO Antena 1

Un alt program de ştiri care a crescut în ultima lună de toamnă vine de la Kanal D. Ştirile postului Dogan au urcat cu aproape 200.000 de telespectatori la nivel naţional, de la 660.000 în octombrie la 830.000 în noiembrie.

 

Audienţe la oraşe şi la nivel comercial 

La nivel urban, primele trei clasate au rămas aceleaşi. Creşterile s-au resimţit şi la oraşe, comparativ cu octombrie.

Şi tinerii (nivel comercial) s-au uitat în număr mare în serile celor două exit poll-uri la Pro TV. Ediţiile speciale ale Ştirilor Pro TV au adunat aproape jumătate de milion de urmăritori tineri, în medie. 

Principalul jurnal de Pro TV s-a clasat pe locul doi când vine vorba de segmentul tânăr, dar a păstrat acelaşi trend de creştere. A acos o medie de aproape 400.000 de telespectatori în noiembrie, faţă de 300.000 cât avea în octombrie. 

„Observatorul 19:00“, de la Antena 1, a fost pe locul trei, cu cifre aproapiate de cele înregistrate luna trecută. A fost urmărit de aproximativ 200.000 de privitori, în medie.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite