Ce vedete vor apărea în noul sezon „Chefi la cuţite“. Cheloo: „V-aţi mâncat norocul cu mine, pentru că eu voi câştiga“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel de-al şaptelea sezon al show-lui culinar „Chefi la cuţite“, de la Antena 1, vine cu surprize pentru telespectatori, dar şi pentru chefi. Banda le va aduce pe masa jurizării dintre cele mai diverse preparate, iar o parte dintre ele vor fi gătite chiar de vedete.

În noul sezon „Chefi la cuţite“, ce va avea premiera pe 9 şi 10 septembrie, de la ora 20.00, îşi vor face apariţia din spatele uşilor multe figuri cunoscute, printre care cântăreţul Cheloo (41 de ani), afaceristul Irinel Columbeanu (62 de ani), cântăreaţa Anna Lesko (40 de ani) şi realizatoarea TV Carmen Brumă (42 de ani), dar şi alţii. 

Cheloo, unul din membrii juriului emisiunii „iUmor“, a mărturisit în stilul caracteristic: „Toată lumea mă întreabă ce caut eu la «Chefi la cuţite». Apariţia mea este un răspuns la roast-ul lui Florin Dumitrescu. Eu vreau să îi ofer un roast culinar, voi pregăti o reţetă pe care el nu poate să o facă. V-aţi mâncat norocul cu mine, pentru că eu voi câştiga sezonul acesta“. 

Şi Irinel Columbeanu va trece pragul emisiunii culinare, hotărât să impresioneze într-o jurizare memorabilă, căci reţeta sa sofisticată ar putea fi regăsită cu uşurinţă în meniurile de fine dining ale restaurantelor pe întreg mapamondul. 

Imagine indisponibilă

Irinel Columbeanu 

Nici Anna Lesko, ce îşi răsfaţă mereu familia cu fel de fel de preparate exotice şi delicioase, nu se va lăsa mai prejos şi vine să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu cu un dish savuros. 

Imagine indisponibilă

Anna Lesko

Şi pentru că sezonul 7 a strâns cei mai mulţi concurenţi în etapa audiţiilor, iar membrii juriului au degustat peste 275 de preparate în jurizările pe nevăzute, Carmen Brumă, cunoscută pentru programele sale de slăbit, îşi va face apariţia într-un mod cu totul şi cu totul original, dornică să le arate chefilor că şi mâncarea sănătoasă are gust. 

Imagine indisponibilă

Carmen Brumă

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite