Ce audienţe au avut televiziunile în luna martie: generalistele în top, staţiile de ştiri au pierdut telespectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Românii au talent“ continuă să facă audienţe de top pentru Pro TV
„Românii au talent“ continuă să facă audienţe de top pentru Pro TV

Posturile generaliste Pro TV şi Antena 1 s-au bucurat de creşteri ale audienţelor în luna martie, în timp ce staţiile de ştiri au pierdut telespectatori.

În luna martie, Pro TV s-a apropiat de un milion de telespectatori în medie pe minut, în intervalul de maximă audienţă, potrivit Paginademedia.ro. Postul reuşeşte să înregistreze cifre peste medie în serile de miercuri şi joi, când difuzează serialul „Las Fierbinţi“, şi în cele de vineri, când este show-ul „Românii au talent“.

Antena 1 rămâne aproape, ocupând locul doi, cu o medie de 570.000 de privitori, marile atuuri ale postului fiind „Chefi la cuţite“, care lunea reuşeşte să depăşească show-ul de dans de la Pro TV, şi „iUmor“, care înregistrează audienţe peste „Vocea României Junior“.

În schimb, Kanal D se poziţionează pe locul trei, având 544.000 de telespectatori, cu 24.000 mai puţini decât în februarie. 

Paginademedia.ro evidenţiază că deşi cifrele sunt mai mici, staţiile de ştiri Antena 3 şi România TV îşi menţin poziţiile, respectiv locurile 4 şi 5, cu 270.000 şi 245.000 de telespectatori. 

Pe de altă parte, Realitatea TV şi Digi 24 coboară în top. De pe poziţia a opta seara, în februarie, Realitatea TV ajunge pe 16, cu cifre la jumătate (53.000 de telespectatori). Digi 24, de pe 9 în februarie, este pe 14 în martie, cu 61.000 de privitori. B1 urcă un loc, chiar dacă audienţa este sub cea din februarie, respectiv de 56.000 de privitori. 

Postul public TVR 1 reuşeşte să avanseze trei locuri, cu 88.000 de telespectatori, în timp ce DigiSport intră în top 10 datorită meciurilor din campionat. 

Topul complet şi detaliat poate fi consultat pe site-ul Paginademedia.ro.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite