Câţi români „au făcut“ Revelionul cu Dan Negru. Audienţe record pentru Antena 1

0
0
Dan Negru, lider incontestabil de audienţă în seara de Revelion FOTO Antena 1
Dan Negru, lider incontestabil de audienţă în seara de Revelion FOTO Antena 1

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru pentru al 20-lea an consecutiv, a fost lider incontestabil de audienţă pe toate segmentele de public, înregistrând record de audienţă la nivelul cotei de piaţă, pe publicul tânăr.

Şi anul acesta, milioane de români au petrecut seara de Revelion în faţa micilor ecrane, urmărindu-l pe Dan Negru la Antena 1. Postul a fost lider incontestabil de audienţă. 

Minutul de maximă audienţă pentru „Revelionului Starurilor 2020“, a fost la ora 23:36 şi a adunat în faţa micilor ecrane 3.452.000 de români din toată ţara, Antena 1 înregistrând 19,4 puncte de rating şi 42% cota de piaţă. 

De asemenea, minutul de la miezul nopţii a adunat în faţa micilor ecrane 3.045.000  de telespectatori, la nivelul publicului din toată ţara.

Astfel, cel de-al 20-lea program de Revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1, difuzat în intervalul orar 22:00 – 02:00, a obţinut în acest an o audienţă de opt ori mai mare faţă de principalul competitor, Pro TV, la nivelul publicului din întreaga ţară si de trei ori mai mare faţă de următorul clasat, România TV. 

Postul de ştiri a difuzat programul „SuperRevelionul“, care a adunat în faţa televizoarelor 940.000 de telespectatori, notează Pagina de Media. Pe locul trei s-a poziţionat Kanal D, cu „Revelion Teo show“, fiind urmărit de 765.000 de persoane. La nivel naţional, Pro TV, care a difuzat filme în noaptea dintre ani, s-a clasat pe locul 5, fiind urmărit, în medie, de 353.000 de români. 

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obţinut o audienţă mai mult decât dublă faţă de următorul clasat, România TV, şi de peste şase ori mai mare faţă de Pro TV: peste 1.300.000 de români au urmărit postul Grupului Intact. 

La nivelul publicul tânăr (18-49), Antena 1 a obţinut o audienţă de aproape cinci ori mai mare faţă de următorul clasat, Pro TV. Postul Intact a fost urmărit de 594.000 de tineri, în timp ce ProTV a ţinut ân faţa televizoarelor 126.000 de telespectatori. România TV s-a clasat pe locul trei pe segmentul comercial, urmat de Kanal D şi Antena 3.

   

Ce program a avut Dan Negru 

Revelionul prezentat pentru al 20-lea an consecutiv de Dan Negru a adus în faţa telespectatorilor măşti spectaculoase şi zeci de artişti iubiţi de marele public. 

Astfel, la Revelionul Starurilor 2020, cu ajutorul măştilor, Simona Gherghe a întruchipat-o pe Rafiki, maimuţa din Lion King, Antonia a fost spectaculoasa vrăjitoare Ursula, din Mica Sirenă, pe când Petre Roman s-a deghizat în Iepurele din Alice în Ţara Minunilor.

image

Dan Negru alături de Petre Roman la Revelionul Starurilor 2020 FOTO Antena 1

Cunoscuta interpretă de muzică populară Sofia Vicoveanca s-a ascuns în spatele personajului Baba, atleta de talie mondială Gabriela Szabo a fost Betty Boop, iar Adelina Pestriţu s-a transformat în Imelda din filmul animat „Coco“.

Dorian Popa l-a întruchipat pe Motanul Încălţat, nea Mărin Barbu a fost Joker, Manuela Hărăbor a intrat în pielea lui Maleficent, iar Anca Ţurcaşiu şi-a făcut o apariţie spectaculoasă în rolul lui Spiderman.

   

image

Dan Negru alături de Dorian Popa, costumat în personajul Joker FOTO Antena 1

Irina Loghin, Cristi Minculescu, Marius Ţeicu, Laura Lavric, Anna Lesko, Ozana Barabancea, Monica Anghel, Ruby, Anda Adam, Alex Velea, Cristi Iacob, Şerban Copoţ, Jean de la Craiova, Marcel Pavel, Romică Ţociu, Gelu Voicu, Alexandru Arşinel, Adriana Trandafir, Dorian Popa, Carmen Şerban, Mahala Rai Banda, Nicolae Voiculeţ, Andreea Bălan, Daniela Crudu, Vali Vijelie, Daniela Gyorfi, Tania Popa, Nelu Vlad şi formaţia Azur sunt doar o parte din artiştii care au urcat, la rândul lor, pe scena Revelionul Starurilor prezentat şi în acest an de Dan Negru, la Antena 1. 

image

Vedetele invitate la Revelionul Starurilor 2020 FOTO Antena 1

Mai multe - TV

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite