Cătălin Striblea va avea o nouă emisiune. La ce post de radio şi când începe: „Îmi va da posibilitatea de a-mi exprima mai apăsat ideile în spaţiul public“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Striblea FOTO David Muntean
Cătălin Striblea FOTO David Muntean

Cătălin Striblea a anunţat că va realiza o nouă emisiune de radio, după ce la sfârşitul lunii februarie jurnalistul anunţa că părăseşte Digi FM după patru ani în care a realizat matinalul staţiei.

Cătălin Striblea anunţa la sfârşitul lunii februarie că părăseşte Digi FM după patru ani de colaborare, având nevoie de o pauză după un program „foarte dur, de mare uzură“. 

Jurnalistul a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, că va realiza o nouă emisiune, de data aceasta la Radio Europa FM. Este vorba de „România în Direct“, cu care va debuta vineri, de la 13.15. 

De săptămâna viitoare o să realizez emisiunea «România în Direct» la Radio Europa FM. Cred că este un pas firesc pentru mine, atât din motive profesionale, dar şi personale, despre care v-am vorbit în urmă cu două săptămâni. Am reflectat îndelung la această propunere şi nu a fost uşor să mă desprind de Digi FM, acolo unde am construit din greu vreme de patru ani. Spaţiul acesta de emisie îmi va da, însă, posibilitatea de a-mi exprima mai apăsat ideile în spaţiul public“, a anunţat Cătălin Striblea. 

Vorbind despre noua sa emisiune, jurnalistul a explicat: „«România în Direct» este un reper al meseriei noastre în ultimii 20 de ani şi cea mai bună legătură pe care un jurnalist o poate avea cu ţara. E o emisiune pe care am ascultat-o de la începuturi şi care a fost realizată de jurnalişti excepţionali. Mulţumesc, de asemenea lui Vlad Petreanu pentru invitaţia de a face «Avocatul Diavolului», cea mai importantă dezbatere din radioul românesc. Sunt onorat. Vă aşteptăm la prima ediţie împreună, care va avea loc vineri de la 13.15. Şi vom discuta în continuare aici, cu argumente şi fără să înjurăm pe nimeni.“

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite