„Căsătoriţi pe nevăzute”, noul experiment al momentului! Ce presupune show-ul difuzat de Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
casatoriti pe nevazute

Cel mai urmărit experiment social al momentului, formatul TV care a schimbat viaţa multor oameni din toate colţurile lumii, vine la PRO TV. Căsătoriţi pe nevăzute este un reality show bazat pe ştiinţă, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abondonat încă lupta de a-şi găsi jumătatea.

„Married at first sight” este un format de televiziune unic, în care oameni singuri vor să-şi găsească perechea potrivită. După ce au încercat totul în trecut, experimentează acum o nouă metodă prin care-şi pot descoperi partenerul perfect.

Cu ajutorul unor experţi în psihologie şi genetică, participanţii la acest show vor fi ”potriviţi” de specialişti cu o persoană complet străină, dar compatibilă, cu care vor trebui să se căsătorească.

„Căsătoriţi pe nevăzute”, cel mai nou show de la Pro TV

Din Danemarca până-n Israel, din SUA până-n Africa de Sud şi alte 20 de ţări, show-ul investighează dacă modalităţile tradiţionale prin care ajungem la jumătatea perfectă sunt singura opţiune pe care o avem sau dacă poate fi dragoste între două persoane complet străine, potrivite exclusiv de ştiinţă.

Citeşte continuarea pe click.ro

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite