„Căsătorie din Prima“, show-ul care a scandalizat şi a fascinat publicul din 15 ţări, a debutat vineri la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Speciliştii emisiunii „Căsătorie din Prima“ sunt Gabriel Stoiciu (antropolog), Evelyn Cristescu (sexolog), Alin Bolboaşă Şofaru (preot), Lucia Sterian (psiholog) FOTO Prima TV
Speciliştii emisiunii „Căsătorie din Prima“ sunt Gabriel Stoiciu (antropolog), Evelyn Cristescu (sexolog), Alin Bolboaşă Şofaru (preot), Lucia Sterian (psiholog) FOTO Prima TV

Vineri seară, de la ora 21:00, a debutat, la Prima TV, emisiunea „Căsătorie din Prima“, un show în care şase cupluri se vor căsători fără a se cunoaşte în prealabil.

Care este partenerul perfect pentru tine? Ce ar spune familia ta dacă te-ai căsători cu cineva pe care nu l-ai văzut niciodată? Ei bine, răspunsul la aceste întrebări devine irelevant pentru participanţii emisiunii „Căsătorie din Prima“, care speră să-şi găsească jumătatea în urma unei convenţii.

Şase persoane vor lua una dintre cele mai importante decizii din viaţa lor – se căsătoresc cu o persoană total necunoscută, paşii acestora fiind ghidaţi de patru specialişti, un psiholog, un preot, un sexolog şi un antropolog. 

În episodul de vineri seară specialiştii aleg candidaţii prin metode ştiinţifice. Fiecare participant la casting este vizitat la domiciliu şi participă la diverse interviuri, pentru a i se afla preferinţele şi dorinţele legate de partenerul râvnit.

Antropologul Gabriel Stoiciu studiază modul de viaţă şi obiceiurile ce ţin de viaţa de zi cu zi, sexologul Evelyn Cristescu depistează deschiderea fiecăruia către viaţa intimă, în timp ce psihologul Lucia Sterian identifică trăsăturile care trebuie completate pentru a se ajunge la unitate, iar teologul Alin Bolboaşă Şofaru testează seriozitatea cu care fiecare dintre candidaţi se lansează în proiectul căsătoriei.

După ce candidaţii au fost aleşi, aceştia se pregătesc de nuntă fără să ştie cu cine urmează să se căsătorească. La sfârşit, trei cupluri vor porni în marea aventură, tinerii văzându-se pentru prima dată în incinta stării civile. 

   

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite