Sector 7, pe micile ecrane: băieţii răi ai internetului devin băieţii buni ai TV-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Teo, alături de Alex Coteţ, în studioul Adevărul Live FOTO David Muntean
Teo, alături de Alex Coteţ, în studioul Adevărul Live FOTO David Muntean

Sub sloganul „Umor subversiv şi salată de vinete“, Sector 7 face marele pas în televiziune, show-ul de comedie având premiera pe 14 iulie, la Prima TV.

Membrii echipei Sector 7 se numără printre pionierii umorului online din România şi au dat tonul distracţiei încă din 2006, când canalul YouTube nici nu împlinise un an de existenţă. 

De-a lungul timpului, colectivul şi-a construit un renume pentru umorul subversiv, de observaţie socială, care te amuză şi în acelaşi timp te pune pe gânduri. Membrii grupului de umor vin din domenii diverse, precum actorie, publicitate, film şi stand-up comedy, combinându-şi talentele pentru a crea videoclipuri savuroase.

Sector 7 realizează videoclipuri cu subiecte şi stiluri diverse – de la materiale despre „dependenţii“ de seminţe şi anunţuri de recrutare pentru „Şcoala Vieţii“, până la piese despre cum să înjuri corect din punct de vedere gramatical.

În 2012, Sector 7 a ajuns în atenţia întregii ţări prin videoclipul „Mă-ta Are Cratimă“, realizat în colaborare cu Krem, şi care a câştigat titlul de „Viralul Anului“ la Webstock Awards. De curând, Sector 7 a creat un mic fenomen online cu o baladă de dragoste compusă împreună cu Smiley pentru a ajuta un fan să-şi găsească prietena de Valentine's Day.

Pentru cei care ne consideră băieţii răi ai internetului, vrem să devenim băieţii buni ai TV-ului. Iar pentru cei ce ne consideră băieţii buni ai internetului, în mod sigur vom deveni băieţii răi ai TV-ului   Alex Coteţ, Creative Director

Din 14 iulie, Sector 7 va prezenta, în fiecare săptămână, la Prima TV, câte un videoclip viral de observaţie socială, satirizând diverse aspecte ale vieţii de zi cu zi din România – de la probleme în trafic şi probleme în dragoste, până la reclame agasante şi lipsa de interes pentru educaţie a tinerilor.  

„Pentru noi, tranziţia pe TV este un eveniment îndelung aşteptat şi o provocare dublă: aceea de a ne păstra originalitatea, dar şi libertatea de expresie când vine vorba de subiectele abordate şi de modul în care le satirizam“, a declarat Alex Coteţ, Creative Director la Sector 7. 

„În plus, fiecare clip este produs şi «îmbuteliat» de Sector 7, în sensul că este scris, filmat, jucat şi montat de o mână de oameni, lucru inedit pentru televiziune. Pentru cei care ne consideră băieţii răi ai internetului, vrem să devenim băieţii buni ai TV-ului. Iar pentru cei ce ne consideră băieţii buni ai internetului, în mod sigur vom deveni băieţii răi ai TV-ului. De ce să ne urmăriţi? Pentru că suntem originali, amuzanţi şi sinceri. Nu ne place să ne repetăm. Repet. Nu ne place să ne repetăm“, a explicat Alex.

Cine sunt „locuitorii“ Sectorului 7

Alex Coteţ este membru Sector 7 încă din 2006 şi „a moşit“ toate clipurile de până acum, ca scenarist, regizor sau editor, alături de videoclipuri şi documentare de muzică. Dacă eşti genul care se aruncă în cap la concerte, îl ştii ca tipul care a regizat documentarul despre E.M.I.L. Caz în care probabil îi datorezi nişte beri. 

La 24 de ani, Raul Gheba e constant în Top 3 comedianţi cu barbă, asta cel putin când nu sunt nebărbieriţi ceilalţi. A câştigat marele premiu la festivalul naţional de stand-up comedy şi a fost finalist în 2014 la „Românii Au Talent“. Când nu face stand-up comedy, scrie la săptămânalul de umor Caţavencii.

Cătălin Babliuc este actor şi muzician, cunoscut cinefililor din filme precum „Sex Traffic“ şi „Portretul Luptătorului La Tinereţe“, iar bucureştenilor, din numeroase spectacole de dramă şi comedie jucate pe scena Teatrului Mic, dar şi în teatrele independente. Cătălin este şi solistul formatiei rock „Lefters“. Actorul, în vârstă de 31 de ani, are în palmares numeroase premii, printre care „Premiul pentru Cel mai bun actor“ la festivalul Undercloud în spectacolul „7 dintr-o lovitură“ sau „Cel mai bun actor“ la F.N.T.I. (Festivalul International de Teatru Independent) în „Bullets over Lipscani“. 

Andrei Ciobanu este un comediant moldovean care s-a mutat la Bucureşti pentru a face carieră. Este printre primii comedianţi români care au filmat un Comedy Special şi este vocea din spatele unor şlagăre precum „Unu-ntr-altu“, „Frrrăţică“ sau „Bakoo“.

Teo este unul din cei mai cunoscuţi comedianţi din România. Scrie şi joacă în materialele Sector 7 şi cu ajutorul bărbii sale impenetrabile duce greul emisiunii online de umor „Nimic Nou“.

Smaranda Caragea este actriţă a Teatrului de Comedie, joacă în mai multe spectacole, în Bucureşti şi în ţară, şi a fost alături de echipă de la început. E cunoscută şi pentru rolul din „Amintiri din Epoca de Aur“, de Cristian Mungiu. Este preocupată de educaţie şi dezvoltare prin teatru, şi lucrează cu copiii în cadrul fundaţiei „Calea Victoriei“. Este singura prezenţă feminină constantă din Sector 7. 

Nu pierdeţi schetch-urile marca Sector 7, din 14 iulie, în pastile zilnice de umor inteligent, la Prima TV.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite