Când începe noua emisiune auto de la Pro TV şi cine este primul invitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii postului de televiziune Pro TV au anunţat că noul show automobilistic, „Superspeed“, va debuta în weekend-ul acesta.

Începând de sâmbăta, de la ora 10.30, jurnaliştii Tudor Bratu şi Costin Giurgea vor realiza show-ul „Superspeed“ la Pro TV. Aventuri cu maşini puternice, teste comparative cu maşini accesibile, vedete care nu au foarte multe lucruri în comun cu industria auto şi momente extrem de amuzante sunt doar câteva dintre elementele care nu vor lipsi din fiecare ediţie a emisiunii, după cum promit reprezentanţii televiziunii. 

În prima ediţie, Costin şi Tudor vor prinde răsăritul la mare şi apusul pe cea mai înaltă şosea din România, totul în aceeaşi zi, cu ajutorul unei maşini cu motor V8 şi 510 CP. Tot în această ediţie, telespectatorii vor vedea un test comparativ între o maşină franţuzească şi una nemţească, din acelaşi segment, cu caracteristici asemănătoare, echipări de top plus câteva opţionale. De la 10.30, veţi afla care dintre ele este câştigătoare şi la ce capitole stă mai bine.

Invitata primei ediţii „Superspeed“ va fi Lili Sandu, care va avea parte de o experienţă de neuitat pe circuit, cu o super maşină condusă de Giurgea şi Bratu, iar aceasta va da verdictul la final: pe care dintre cei doi îl preferă la volanul maşinii în care ea este pasager. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite