Când debutează noua emisiune a Denisei Rifai la Kanal D şi cine este primul invitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Kanal D
Foto: Kanal D

Fosta jurnalistă de la Realitatea Plus va debuta săptămâna viitoare la Kanal D cu noua sa emisiune, „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Reprezentanţii Kanal D, citaţi de Pagina de Media, spun că invitaţii Denisei vor fi oameni din mai multe domenii diferite, precum sportivi, medici, cântăreţi sau oameni de televiziune. De altfel, a fost confirmat şi numele primului invitat al emisiunii, care va debuta marţi, 6 octombrie, de la ora 23:00.

Este vorba despre Elena Udrea, pe care chiar Denise Rifai o numeşte „un personaj public controversat, o femeie care a stârnit adevărate valuri mediatice”.

„Misiunea mea de jurnalist este aceea de a afla adevărul de la invitaţii mei; aşadar, îmi doresc să fac lumină într-o serie de aspecte din viaţa profesională sau personală a invitaţilor mei, astfel încât publicul să îşi contureze o imagine cât mai aproape de realitate asupra celor invitaţi în platoul emisiunii.” a mai spus Rifai.

Denise Rifai a plecat de la Realitatea Plus în martie, la nouă ani de la venirea sa acolo. Ea a fost înlocuită la cârma emisiunii „Legile Puterii” de către Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a preşedintelui Klaus Iohannis, care a plecat la rândul său zilele trecute de la postul de ştiri. Ambele au stabilit că plecările lor se datorează unei schimbări în politica editorială a postului de ştiri.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri