„Calculatorul uman“ Peter Stoica şi dansatoarea la bară Adina Gherasim au impresionat la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai nou episod din „Românii au talent“ a adus pe scenă atleţi desăvârşiţi, minţi luminate sau concurenţi în vârstă, dar cu multă energie. Mihai Petre s-a reîntâlnit cu un leu de mare, mamifer care l-a lăsat fără pantaloni la „Serviţi, vă rog“, iar Smiley a fost pe placul unei doamne în vârstă. Printre concurenţii care s-au mai remarcat se numără Peter Stoica, un adevărat „calculator uman“ şi dansatoarea la bară Adina Gherasim.

Ansamblul Crişul, patru băieţi care bat cu palmele în ritm complex şi la unison, a dat tonul celui mai nou episod din „Românii au talent“. Chiar dacă ei păreau masochişti, baieţii nu şi-au înroşit palmele degeaba şi am mers în etapa viitoare.

Un rocker „glamour“, Gabriel Mihai Culcusar, în de 19 ani, din Cluj, a creat ba confuzie, ba uimire, atunci când a păşit pe scenă. „Ca pe serpetine a fost cu el“, a obiectat Andi Moisescu. „Ai abilităţi dacă ai studia, foarte mulţi ani“, i-a mărturisit şi Andra. În final, el nu a mers mai departe. În schimb, trupele X-Tazy şi Replay au obţinut biletul pentru etapa viitoare.

Maik Gardner şi prietenul lui de încredere, un leu de mare, au realizat câteva numere de circ care i-au adus aminte lui Mihai Petre de păţaniile sale cu un mamifer asemănător în sezonul din „Serviţi, vă rog“. Mamiferul i-a impresionat pe cei trei membrii ai juriului care i-au garanta prezenţa pe mai departe.

image

FOTO Pro TV

Milewschi Paraschiva, cu numele de scena Rosa, a încercat să impresioneze juriul şi spectatorii cu un dans energic în ciuda vârstei înaintate. Pe lângă dans, femeia a încercat să cocheteze cu Smiley. Doamna a spus „C’est la vie“ şi a rămas în această fază a competiţiei.

image

FOTO Pro TV

Având-o ca idol de „Hiudney Houston“, Ştefan a vrut să cânte precum Whitney Houston, însă nu a reuşit. Cu marele premiu ar fi vrut să ajungă la funeraliile artistei, dar stângăcia lui nu i-a garantat această satisfacţie.

Folosindu-se doar de sunetele produse cu ajutorul gurii, trupa de beatboxeri Fourest Emsiz, cu Cosmin Agache în prim plan, fost concurent al show-ului, l-a impresionat pe Mihai Petre, dar şi pe cei aflaţi în sală. Cei patru cântăreţi au mers mai departe. Raluca Hârtac, cântăreaţă la vioară, Ariana, o mică mentalistă şi Trial Bike Show au primit, de asemenea, biletele pentru etapele ce vor urma.

image

FOTO Pro TV

Horea Vasilică, un Don Juan convins şi la 60 de ani, a recunoscut că banii de pe urma acestui show ar fi perfecţi pentru a-şi întreţine nevasta. Încercând să facă stand-up comedy pe înţelesul lui, Vasilie nu a convins deloc în ciuda aspectului tineresc şi a vârstei bilogice de 45 de ani pe care spune că o are, de fapt.

Rob & Conny, doi soţi şi atleţi desăvârşiţi, au arătat numere de echilibritică şi gimnastică complexă. Efortul celor doi a meritat din moment ce au primit trei de „da“.

image

FOTO Pro TV

Elena şi Cristina Timofte, două prietene care îndrăgesc dansurile indiene au reuşit o figură frumoasă pe scena de la Chişină. „E primul moment din care înţeleg ce înseamnă un dans indian“, a mărturisit Andi Moisescu care le-am mai spus că vor fi prezenta în etapa viitoare.

image

FOTO Pro TV

Ansamblul Enigma Romilor a adus culoare prin costume şi dans pe scena aceeaşi ţări. Cu dansatori buni şi cu o energie demnă de invidiat, trei de „da“ au fost suficienţi pentru ca formaţia să mai apară şi în ediţiile viitoare.

„Iubiţi dansul, aşa este? Oamnii pot face minuni atunci când există iubire“, i-a spus Andi Moisescu unei perechi de dansatori în care unul dintre parteneri se afla în scaun cu rotile. Emoţiile au fost de nedescris, iar Dmitrii Grabovschi si Olga Iachim au mers mai departe.

image

FOTO Pro TV

Magie cu baloane de săpun. Acesta a fost numărul secret al Claudiei Stroe, din Bucureşti. Bucuria copiilor, baloanele de săpun, i-au transpus pe cei trei membri ai juriului în copilărie. Adevărata denumire a magiei Claudiei este bubble artist, o titulatură nouă în lume spectacolului care se foloseşte de arta baloanelor de săpun. Momentul a dus-o pe aceasta mai departe.

Calculatorul uman Peter Stoica a demonstrat că ştie să adune două numere la infinit, să calculeze un radical fără zecimale şi să impresioneze cu gesturile sale naturale, nu doar cu abilitatea dobândită. „În speranţa că o să ajungi la Ministerul de Finanţe, primeşti un «da»“, a glumit Andi Moisescu.

image

FOTO Pro TV

Adina Gherasim a arătat că dansul la bară poate să fie în acelaşi timp o artă, dar şi o performanţă. Chiar dacă tocurile de 20 de centimetri nu au fost pe placul celor trei membrii ai juriului, Adina a mers mai departe pentru abilităţile ei artistice.

image

FOTO Pro TV

Pentru a treia oară în concurs, Vlad Bătrânul, un IT-ist şi un pasionat de freestyle footbal, a reîncercat să demonstreze în sfârşit că are toate abilităţile de a merge mai departe. Cu un arsenal nou de jonglerii şi cu o coloană sonoră mulată pe fiecare număr, tânărul a revenit mai bun ca niciodată. „Ai venit aici demonstrând talent, caracter şi ambiţie“, i-a spus Mihai Petre. Ambiţia continuă i-a garantat în cele din urmă un loc în etapele viitoare.

Ovidiu Pascal, un tânăr toboşar, a lăcrimat atunci când membrii juriului, dar şi publicul au răspuns cu aceeaşi energie cu care el a intrat pe scenă.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite