Buzdugan, „Văru'“ şi Bordea i-au luat locul lui Mikey Hash la „iComedy“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea „iComedy“ de la Antena 1 suferă o nouă schimbare. Prezentatorul Mikey Hash e înlocuit în favoarea trio-ului Daniel Buzdugan, Şerban Pavlu şi Cătălin Bordea, în sezonul ce va începe în curând.

Cu toate că Hash (Mihai Holhoş) a prezentat cu entuziasm un sezon din „iComedy“, după ce Mihai Bendeac a plecat de la catedra show-ului şi de la postul de televiune Antena 1, entertainerul şi-a luat rămas bun de la emisiunea de umor. Potrivit unui comunicat semnat de Antena 1, el se va axa pe alte proiecte, în cadrul trustului Intact.

În locul său, vin trei personaje deja cunoscute, de la radio şi de la TV, Daniel Buzdugan (Radio ZU şi Antena Stars), colegul său, Cătălin Bordea („Un show păcătos“), şi actorul Şerban Pavlu, mediatizat în ultima perioadă pentru reclamele de la tocmai.ro.

mikey hash
mihai bendeac si mikey h foto antena 1

„Show-ul se desfăşoară pe două planuri, al televiziunii, de care se vor ocupa Buzdugan şi Pavlu, şi al internetului, care va cădea în sarcina lui Bordea. Ei sunt într-o competiţie continuă: cine face cele mai reuşite sketch-uri sau cine găseşte cele mai tari subiecte“, anunţă Iura Luncaşu, regizorul show-ului.

„Bordea e absolut convins că pe internet găseşti cele mai impresionante subiecte, pe când Buzdugan nu este de acord, susţinând că zona TV românească este mai spectaculoasă decât tot internetul din lumea asta. Competiţia aceasta între ei nu va conţine nimic agresiv sau jignitor. Ei au şi un arbitru, Şerban Pavlu, asistentul lui Buzdugan, care este construit în genul «sunt eu arbitru echidistant, dar, totuşi, îl ajut pe unul dintre ei», pentru că aşa e la noi, la români“, spune regizorul.

image

Spre deosebire de colegii săi, Pentru Pavlu, show-ul este o experienţă relativ nouă. „Singura emisiune pe care am mai prezentat-o a fost pentru Loteria Română, acum vreo 15 ani, având-o ca parteneră pe Andreea Antonescu, de la Andre. Mă bucur să mă aflu şi în această ipostază în emisiunea «iComedy» la care ţin mult, pentru că reprezintă o parte a mea ca actor mai puţin exploatată“, spune el despre sezonul ce va începe în curând la Antena 1.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri