Audienţele „Dallas“, în scădere dramatică în SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două generaţii „Dallas“, pregătite pentru o nouă luptă
Cele două generaţii „Dallas“, pregătite pentru o nouă luptă

Cel de-al doilea sezon al noii serii „Dallas“, care a avut premiera luni, în SUA, a înregistrat audienţe dezastruoase. Faţă de premiera primului sezon, din iulie 2012, care a reuşit să aducă în faţa micilor ecrane 6,9 milioane de telespectatori americani, primele două episoade din sezonul doi au avut o audienţă cu 58% mai mică.

Cel mai probabil, curiozitatea, dar şi nostalgia i-au ţinut pe telespectatori în faţa micilor ecrane la primul sezon al serialului „Dallas“. Însă reţeta a funcţionat doar pentru puţină vreme. 

Astfel, primele două episoade din al doilea sezon, difuzat luni, în SUA, la postul TNT, au fost urmărite doar de 2,98 de milioane de telespectatori.

Nici în România, serialul nu s-a descurcat prea bine. Deşi la difuzarea primelor două episoade din sezonul întâi ratingul la nivel naţional a fost de 12,1%, următoarele două au avut o audienţă de numai 6,7%.

Noul „Dallas“ este considerat cel mai bun debut în materie de seriale, în 2012. Primul sezon a avut zece episoade, iar cel de-al doilea 15. În sezonul doi, difuzat în present în SUA, pot fi urmărite ultimele apariţii ale celebrului personaj J.R., interpretat de actorul Larry Hagman, care a încetat din viaţă în noiembrie 2012.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite