Antena 1 pregăteşte un nou show culinar. Ce presupune formatul şi care e premiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antena 1 pregăteşte o nouă emisiune de divertisment FOTO Antena 1
Antena 1 pregăteşte o nouă emisiune de divertisment FOTO Antena 1

Antena 1 pregăteşte o nouă emisiune culinară, ce va fi difuzată în această vară. Cinci concurenţi se vor întrece pentru a demonstra că sunt „Gazda perfectă“.

În această vară, Antena 1 caută „Gazda Perfectă“. Show-ul de day-time are la bază formatul internaţional „Come dine with me“, format ce a cucerit publicul din peste 40 de ţări, printre care SUA, Italia, Spania, Anglia sau Franţa. 

Un grup de cinci oameni care nu ştiu nimic unul despre celălalt încearcă să demonstreze că ospitalitatea şi abilităţile culinare îi recomandă pentru a fi o gazdă desăvârşită. În fiecare zi, timp de o săptămână, cei cinci vor concepe meniuri sofisticate şi vor încerca să creeze o atmosferă cât mai primitoare în casele lor pentru a-i convinge pe ceilalţi de calităţile personale. 

„Gazda Perfectă“ va debuta în această vară la Antena 1. Înscrierile au început deja pe casting.a1.ro.  

La finalul fiecărei cine, concurenţii vor oferi puncte celui care le-a fost gazdă, însoţite bineînţeles de laude sau critici, iar la sfârşitul ediţiei, câştigătorul, cel care acumulează cel mai mare punctaj, va primi titlul de „Gazda Perfectă“ şi un premiu de 10.000 lei. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite