Antena 1 a dat startul înscrierilor pentru sezonul al doilea al show-ului culinar „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“, show culinar produs de Mona Segall la Antena 1, pregăteşte deja înscrierile pentru sezonul al doilea, deşi emisiunea încă nu şi-a desemnat câştigătorul. De asemenea, emisiunile „Te pui cu blondele?“ şi „Poftiţi pe la noi“ beneficiază de casting.

„La televizor totul pare simplu. Tu crezi că poţi face faţă? Vino şi testează-ţi limitele în bucătărie“, este îndemnul adresat doritorilor care se pot înscrie pe site-ul Antenei 1. „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ este o emisiune care se adresează tuturor pasionaţilor de gătit, atât amatori, cât şi bucătari profesionişti, care sunt gata să demonstreze că rezistă presiunii din bucătărie. Show-ul îi are în prim-plan pe chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, cei trei bucătari care au prezentat „MasterChef“, la Pro TV.

„Hell’s Kitchen“ este unul dintre cele mai urmărite şi mai longevice show-uri de gătit din lume, un etalon al emisiunilor de gen, produs în peste 50 de ţări. Creatorul formatului este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai de succes chefi din întreaga lume şi un star internaţional de televiziune.

Pentru versiunea din România, Antena 1 a investit într-un decor impresionant, dodat cu tehnologie de ultimă oră, filmat non-stop, cu aproximativ 60 de camere. Proiectat de arhitectul Petre Ţalea, decorul de la „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ are 1.500 de metri pătraţi şi este format din restaurantul cu o capacitate de 100 de persoane, două bucătării şi casa în care stau concurenţii. „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“ pune la bătaie cel mai mare premiu oferit de un show de gen din România, 80.000 de euro şi un contract cu un restaurant de top din Capitală.

Pe lângă emisunea „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“, Antena 1 realizează înscrieri şi pentru alte producţii, pe acelaşi site. Astfel, „Te pui cu blondele?“, „Poftiţi pe la noi“ şi un nou show, „Catwalk“ sunt propunerile postului de televiziune pentru casting.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite