Andreea Marin şi Ramona Bădescu, în pauză de la TVR până în luna martie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunile „Preţuieşte viaţa“, cu Andreea Marin, şi „Duminica în familie“, prezentată de Ramona Bădescu, intră în pauză până în luna martie, după cum a declarat Alina Amza, producător executiv TVR 1, pentru paginademedia.ro.

Oficialul TVR 1 a precizat că motivul nu ţine de performanţele emisiunilor, ci de strategia televiziunii de a atrage un public mai tânăr. „Se vor scoate emisiunile de divertisment ale TVR 1, până în luna martie. Este vorba de «Preţuieşte viaţa», cu Andreea Marin, «Duminica în familie», cu Ramona Bădescu şi «De la A la infinit», cu Smaranda Vornicu. Aceste posibile modificări au ca ţintă aducerea unui public tânăr la TVR 1. Emisiunile nu sunt scoase permanent, ci până în luna martie, când vom intra cu grila de primăvară“, a precizat Alina Amza pentru paginademedia.ro.

Singura producţie mare de divertisment care rămâne în grila TVR1 este „Odată-n viaţă,“ emisiunea prezentată de Iuliana Tudor, joi seara la TVR1. Această emisiune este o producţie proprie a televiziunii publice.

„Este un program complex şi este nevoie de o perioadă de preproducţie de cel puţin o lună şi jumătate. La fel se întâmpla şi cu «Surprize, surprize». Întotdeaua era o pauză de două luni între sezoane“, a explicat şi Andreea Marin pentru paginademedia.ro.

image

Ramona Bădescu FOTO TVR 1

Totodată, vedeta proaspăt căsătorită cu fizioterapeutul Tuncay Öztürk a ţinut să precizeze că emisiunea nu va fi scoasă din grila de programe şi că bugetul cu care a lucrat pentru a realiza producţia a fost cu mult sub ce avea promis. „Nu există discuţii în sensul că emisiunea va fi sau nu va mai fi pe post, ci în direcţia îmbunătăţirii emisiunii, în zona noutăţilor pe care să le aducem. Este normal să venim întotdeauna cu lucruri noi în emisiune. Nu s-a pus problema renunţării la contract, mai ales că am lucrat cu «Preţuieşte viaţa» mult sub bugetul pe care l-am trecut pe hârtie. Am lucrat cu mari economii“, a mai spus fosta „Zână a Surprizelor“.

Dupa ce, la finele anului trecut, şi-a oficializat relaţia cu Tuncay Öztürk, Andreea Marin a luat, se pare, numele soţului ei. Deşi nu se ştie daca lucrul acesta s-a întâmplat şi în acte, vedeta şi-a schimbat, în cursul zilei de ieri, atât statutul, cât şi numele, pe contul personal de Facebook, acolo unde acum stă scris că Andreea Marin Öztürk este o femeie maritată.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite