Andreea Marin revine la TVR cu o nouă emisiune: „E un program diferit de tot ceea ce am făcut odinioară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marin spune că noua emisiune e diferită de cele pe care le-a realizat până acum FOTO Eduard Enea
Andreea Marin spune că noua emisiune e diferită de cele pe care le-a realizat până acum FOTO Eduard Enea

Andreea Marin a dezvăluit că la sfârşitul lunii martie revine la Televiziunea Română cu o emisiune dedicată femeilor, ce va fi difuzată în serile de duminică.

Anunţul a fost făcut în emisiunea „Răi da' buni“, realizată de Mihai Morar la Antena Stars. Potrivit Paginademedia.ro, emisiunea nu va fi plătită de TVR, ci se va autofinanţa, aşa cum se întâmplă şi cu alte producţii ale postului public.

Despre noul format pe care îl va realiza, Andreea Marin a precizat că este diferit de ceea ce a făcut până acum: „E un program diferit de tot ceea ce am făcut odinioară. Înainte făceam programe ample, cu un public de sute de oameni în sală.“

Emisiunea va fi dedicată în principal publicului feminin, „acelora care cred că schimbarea poate fi făcută oricând.“ „Eu am făcut-o la 40 de ani. Vorbesc de schimbarea pe toate planurile, minte, trup şi suflet“, a explicat Andreea Marin, citată de Paginademedia.ro.

Emisiunea va avea o durată de 40 de minute şi va fi despre „alegerile pe care le faci în viaţă, despre sănătate, nutriţie, design interior, despre călătorii.“ „Titlul de lucru al emisiunii este în momentul de faţă «Preţuieşte viaţa». E un concept pe care l-am creat acum aproape 20 de ani. Va fi şi un pic de reality-show şi informaţie pentru o viaţă mai bună“, a mai povestit Andreea Marin.

Andreea Marin a renunţat la emisiunea „Preţuieşte viaţa“ şi a reziliat contractul cu TVR la începutul anului 2014, invocând la momentul respectiv lipsa de respect cu care postul public îşi tratează angajaţii şi faptul că membrii echipei nu şi-au încasat salariile cuvenite timp de mai multe luni. Ulterior, în primăvara anului trecut, Andreea Marin a reluat emisiunea, însă la postul de radio Itsy Bitsy.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite