Andreea Marin şi-a reziliat contractul cu TVR: „Mi se pare absurd ca oamenii mei să stea luni de zile fără să-şi primească salariul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Marin a decis să-şi rezilieze contractul cu TVR, în ciuda faptului că emisiunea „Preţuieşte Viaţa“ era programată să revină în grila de programe de la începutul lunii martie. Motivele care stau în spatele acestei despărţiri par să fie lipsa de respect cu care postul public îşi tratează angajaţii şi faptul că membrii echipei nu şi-au încasat salariile cuvenite timp de mai multe luni.

Fostă „zână a surprizelor“ a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat site-ului agentiadepresamondena.ro că a hotărât să renunţe la colaborarea cu postul naţional de televiziune. Vedeta a mărturisit că nici ea şi nici membrii echipei de la emisiunea „Preţuieşte viaţa“ nu şi-au încasat salariile timp de mai multe luni. Mai mult decât atât, Andreea Marin a povestit despre cazul unei fete din echipă care s-a operat de cancer şi care ar fi avut nevoie de banii din salariu, însă reprezentanţii TVR au refuzat să o plătească. Aceste aspecte au cântărit greu în decizia Andreei Marin care, în ciuda faptului că trebuia să realizeze două sezoane ale emisiunii, a ales să plece.

„În echipa redacţională «Preţuieşte Viaţa» exista doar oameni tineri şi entuziaşti, care au pus mult suflet în această producţie. Au lucrat fără a avea ochii pe ceas, de multe ori şi zi şi noapte, pentru a realiza «Pretuieste Viaţa». Una dintre colegele mele (nu vreau să dau nume pentru că vreau să-i respect intimitatea) a ajuns pe nepusă-masă de urgenţă la spital şi a intrat direct în operaţie din pricina unor formaţiuni tumorale. Cert este că operaţia a fost drastică şi situaţia deloc plăcută în momentul în care, la externare, când am vorbit cu ea să-i aflu starea de sănătate m-a întrebat cu timiditate dacă ştiu cumva când o să fie posibil să-şi primească banii de la TVR pentru munca din ultimele emisiuni ale sezonului trecut. Are nevoie de bani pentru a-şi plăti tratamentul şi pentru a se putea pune pe picioare. Această situaţie este pur şi simplu revoltătoare; fata despre care vorbesc abia a împlinit vârsta de 30 de ani“, a mai spus Andreea Marin.

Nici măcar faptul că TVR a ajuns să bată în audienţe, duminică seara, posturi private precum Kanal D sau Acasă TV, emisiunea ajungând chiar pe locul al treilea, nu a mai contat în decizia vedetei.

„Întreaga echipă redacţională este neplătită. Mi se pare absurd ca oamenii mei să stea luni de zile fără să-şi primească salariul, aşa cum este cazul colegilor din redacţie şi al colaboratorilor. De pildă, scenariştii, echipa de balet şi mulţi alţi oameni n-au fost plătiţi până recent de la jumătatea sezonului trecut. Nu vă închipuiţi că au cine ştie ce salarii. Nu pot fi comparate cu cele din alte televiziuni“, a declarat vedeta pentru agentiadepresamondena.ro.

andreea marin foto facebook

Andreea Marin, în platoul „Preţuieşte Viaţa” FOTO TVR 1

Ea a mai spus că este deranjată de faptul că a apărut în presă că ar fi plătită cu un salariu foarte mare. „Trebuie să spun răspicat că am acceptat să revin în televiziune de dragul acestei idei frumoase pe care am gândit-o cu tot sufletul, numită «Pretuieste Viaţa», şi am lucrat pe un salariu cu mult sub valoarea mea de piaţă din acest moment. Profesioniştii în domeniu ştiu bine despre ce vorbesc“, a declarat vedeta.

Vestea vine la scurt timp după ce Alina Amza, producător executiv TVR 1, a declarat că Emisiunile „Preţuieşte viaţa“, cu Andreea Marin, şi „Duminica în familie“, prezentată de Ramona Bădescu, intră în pauză până în luna martie, motivul fiind strategia emisiunii de a atrage un public mai tânăr. La acel moment, vedeta proaspăt căsătorită cu fizioterapeutul Tuncay Öztürk a ţinut să precizeze că emisiunea nu va fi scoasă din grila de programe şi că bugetul cu care a lucrat pentru a realiza producţia a fost cu mult sub ce avea promis.

image

Tuncay Öztürk şi Andreea Marin FOTO Pappics

După ce, la finele anului trecut, şi-a oficializat relaţia cu Tuncay Öztürk, Andreea Marin a luat, se pare, numele soţului ei. Deşi nu se ştie daca lucrul acesta s-a întâmplat şi în acte, vedeta şi-a schimbat atât statutul, cât şi numele, pe contul personal de Facebook, acolo unde acum stă scris că Andreea Marin Öztürk este o femeie maritată.

După ce la începutul anului trecut, Andreea Marin (39 de ani) şi Ştefan Bănică jr (46 de ani) îşi anunţau divorţul pe Facebook, după şapte ani de căsnicie, actualul partener al prezentatoarei de la TVR a urmat exemplul şi a scris, pentru cei aproape 8.500 de admiratori de pe contul său oficial, că Andreea Marin este soţia sa.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite