Andreea Esca, vedetă în Franţa

0
0

Andreea Esca, prezentatoarea pricipalului jurnal de ştiri de la Pro TV, este subiectul unui reportaj al televiziunii franceze France 2, care realizează o serie de materiale despre români de succes.

Emisiunea Telematin, lider de audienţă pe segmentul de dimineaţă în Franţa şi prima că importanţă şi rating după jurnalul de ştiri, are o rubrică despre oameni foarte cunoscuţi în diverse ţări ale lumii, pe care decid să îi arate şi Franţei.

„Am fost onorată de invitaţie, pentru că aceasta este emisiunea mea preferată. De fapt, la început nici nu mi-a venit să cred, deoarece era o prea mare coincidenţa ca, tocmai de la această emisiune să mă caute cineva aşa, pe nepusă masă. Dar apoi am înţeles că nu e o glumă, ci chiar o treabă serioasă şi am fost foarte fericită. Mi-au spus că vor veni în România şi că vor să-şi petreacă o zi cu mine. Ceea ce s-a şi întâmplat“, povesteşte Andreea Esca. 

Andreea Esca este a două personalitate din România prezentată în emisiunea „Telematin“, după Ilie Năstase, iar jurnalista Marie Mamgioglou de la France 2 a venit special în Bucureşti pentru a-i lua un interviu Andreei. „Le-a plăcut foarte mult aici, mi-au spus că nu-şi imaginau deloc că românii sunt şi arată aşa. Şi am tras cu toţii concluzia că, din cauza reportajelor negative, România are o imagine complet eronată în Franţa. Au stat cu mine la ştiri şi ne-au felicitat pentru profesionalismul întregii echipe, apoi mi-au cunoscut şi colegii de la revista «The ONE». Şi, bineînţeles, i-am dus să vadă Casa Poporului şi să mănânce la un restaurant bun. Au plecat încântaţi de experienţă, de mâncare şi mai ales de oameni“, povesteşte jurnalista.

Aflată la pupitrul ştirilor încă din 1 decembrie 1995, prima zi de emisie a postului Pro TV, Andreea a vorbit în interviul pentru France 2 despre începuturile ei în televiziune, regrete, momente notabile, precizând că nu s-a gândit niciodată să-şi părăsească ţara, nici măcar după ce s-a căsătorit cu un francez (Alexandre Eram – n.r.) „Sângele nu îl poţi schimba cu un paşaport, iar eu am ajuns ceea ce sunt datorită românilor“, a spus aceasta.  
 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri