Anca Ţurcaşiu: „Avem nevoie de adevăratele valori“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anca Ţurcaşiu
Anca Ţurcaşiu

O desfăşurare de forţe va avea loc în fiecare săptămână, la Kanal D, acolo unde Anca Ţurcaşiu şi inviaţii săi vor reaminti telespectatorilor de ce „Iubesc România”.

În această primăvară, interpreta de muzică uşoară Anca Ţurcaşiu va fi gazda unui show în care se întâlnesc patriotismul şi umorul neaoş românesc. Este vorba despre „Iubesc Românie", care se va lansa pe 27 februarie, la Kanal D şi în care două echipe formate din cele mai cunoscute vedete autohtone se vor înfrunta pentru a aduce în casele telespectatorilor buna dispoziţie şi pentru a promova valorile naţionale.

„Emisiunea «Iubesc Romania» este un format care reînvie spiritul naţional, în care telespectatorii îşi vor revedea vedetele favorite în ipostaze amuzante, dar şi serioase când vor susţine cauza României. Candidaţii vor fi persoane din peisajul public românesc, selectate după zonele de provenienţă, după vârsta dar şi după aria de activitate. Celebrităţile care vor face parte din echipele concurente vor aparţine unor categorii de vârstă diferite, pentru a putea acoperi paleta largă de informaţii din timpul concursului. În fiecare săptămână, va fi o luptă între două provincii istorice ale ţării, iar concurenţii vor trebui să arate că ştiu specificul zonei lor", a declarat Anca Ţurcaşiu.

Pe parcursul a şase probe, echipele, conduse de câte un căpitan, vor face dovada cunoştinţelor pe care le au despre tradiţiile, obiceiurile şi specificul zonei pe care o reprezintă. De asemenea, nu vor lipsi probele practice, în care talentul, dar şi îndemânarea îşi vor spune cuvântul, dar şi cele în care vor recunoaşte un interpret sau un şlagăr românesc.

În cadrul fiecărei echipe, va exista câte un reprezentant pentru generaţiile de 20 de ani, de 30 de ani şi 40 de ani. Mai mult decât atât, vedetele care vor concura trebuie să demonstreze că sunt bine informate asupra problemelor care fac parte din viaţa de zi cu zi a semenilor lor.

„Căpitanii de echipă vor fi două vedete din divertismentul românesc. Ei vor rămâne aceeaşi pe toată durata emisiunii având sarcina să îşi mobilizeze echipele indiferent de zona de provenienţă a concurenţilor. Un criteriu în alegerea lor va fi spontaneitatea, simţul umorului şi capacitatea de a se descurca în orice situaţie, mai ales când echipa este în impas. Căpitanul este elementul de unitate al echipei şi mobilizatorii concurenţilor", a precizat prezentatoarea TV. Părtaşi la acesastă competiţie vor fi însă şi spectatorii. Publicul va avea ocazia să susţină echipa preferată prin aplauze şi încurajări şi, de asemena va putea să participe activ, cu variante de răspuns.

Pentru că este o competiţie, câştigătorii vor fi recompensaţi cu premii simbolice şi produse 100% româneşti. „Cred că am uitat să ne distrăm româneşte, că avem nevoie să vedem pe micile ecrane adevăratele valori care ne fac mândri că suntem români şi care ne deschid inimile să afirmăm sincer "Iubesc România", a adăugat Anca Ţurcaşiu.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite