Ana Ularu, în rolul unei vrăjitoare, într-un serial american difuzat de AXN VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Ularu a jucat în ultimii ani în filme americane de succes, altături de actrori de renume
Ana Ularu a jucat în ultimii ani în filme americane de succes, altături de actrori de renume

Postul AXN va difuza în această această toamnă serialul „Emerald City/Oraşul de smarald“, produs de NBC, în care joacă actriţa română Ana Ularu (32 de ani).

Serialul fantastic, difuzat la începutul acestui an de NBC, va putea fi urmărit în România pe AXN, începând cu 22 septembrie, de la ora 22.55, arată Pagina de Seriale. „Emerald City“ este o reinterpretare modernă a poveştii „Vrăjitorul din Oz“, în care Ana Ularu joacă rolul vrăjitoarei West. 

Sinopsis: Luată pe sus de o tornadă, Dorothy (Adria Arjona) se trezeşte transportată într-o altă lume, un tărâm misterios, în care un vrăjitor (Vincent D’Onofrio) deţine toată puterea.

Ana Ularu este una dintre actriţele din România care se bucură de apreciere peste hotare, reuşind în ultimii ani să-şi îmbogăţească filmografia cu producţii străine de succes. În 2016, românca a putut fi văzută pe marile ecrane şi în „Inferno“, cel de-al treilea film din franciza „Codul lui Da Vinci“, în care rolul principal este interpretat de apreciatul actor american Tom Hanks (60 de ani). A apărut şi în drama „Serena“ (2014), în regia câştigătoarei de Oscar Susanne Bier, unde a jucat alături de Jennifer Lawrence şi Bradley Cooper, a jucat rolul principal în SF-ul „Index Zero“ şi a apărut în serialul „Familia Borgia“, difuzat de HBO, care l-a avut cap de afiş pe actorul Jeremy Irons. 

De asemenea, Ana Ularu va juca alături de starul american Keanu Reeves în thrillerul romantic „Siberia“, regizat de Matthew Ross, care va avea premiera pe marile ecrane anul viitor.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri