„America Express“: surpriză colosală pentru Puya și soția lui. Au fost convinși că vor fi eliminați VIDEO

0
Publicat:

Cei doi concurenți au avut un parcurs foarte slab în utima ediție, însă au fost salvați de la eliminare în ultima clipă.

Melinda și Puya, surprinși la America Express
Melinda și Puya, surprinși să afle că nu au fost eliminați de la America Express FOTO Antena 1

Ajunși pe ultimul loc în cursa pentru ultima șansă, Puya și Melinda se pregăteau să-și ia „la revedere“ de la celelalte echipe, dar totemul din cufărul deschis de Irina Fodor a fost marea surpriză a serii: vulturul le-a dat undă verde! Cuplul rămâne în competiția dură de pe Drumul Aurului, iar „verdictul“ a fost întâmpinat cu aplauze și strigăte de bucurie.

Ediția de miercuri a show-ului „America Express“ a debutat cu sancțiuni aplicate de Irina Fodor pentru două dintre echipe. Astfel, Jean și Dinu Gavril au fost penalizați pentru că nu și-au îndeplinit misiunea din etapa anterioară (să consume șase sticle de sos iute Tabasco). Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost sancționate pentru că au trișat la una dintre probe și au vărsat bere în loc să o bea, așa cum cerea regulamentul.

Cele două echipe s-au aliniat la startul întrecerii pentru ultima șansă, alături de Puya și soția lui, Melinda. A fost prima dată când cuplul a participat la acest tip de probă la „America Express“, iar începutul a fost cu stângul.

„America Express“: provocări pentru concurenți

Nu au putut îndeplini prima misiune – să mănânce ochi de vacă și creier crud - iar acest lucru i-a costat și au fost penalizați, pornind cu întârziere în cursă. Pe parcursul întrecerii n-au mai reușit să recupereze diferența de timp, astfel că au ajuns ultimii la Irina Fodor. „A fost un moment foarte nasol. Mă uitam la Melinda și știam că o să iasă. Le-am simțit din plin emoțiile. Noi și toți ceilalți am trăit cu ei acest moment“, a spus Ovidiu Buta.

„M-am gândit că ăsta e finalul“, a declarat Melinda. „Momentul a fost foarte dificil. E greu să te desparți de tot ce se întâmplă aici. Nici nu m-am uitat la ce vultur scoate Irina din cufăr, pentru că eram sigur că e roșu“, a spus și Puya. Deși toată lumea se aștepta ca aventura celor doi pe Drumul aurului să ia sfârșit, s-a produs marea surpriză și au fost salvați de totemul de culoare verde.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite