America Express: Proba care le-a testat limitele concurenților la jocul pentru amuletă

0
Publicat:

Echipele calificate la jocul pentru amuletă din editia 31 din America Express au avut parte de adrenalină la maximum.

FOTO Antena 1
FOTO Antena 1

Irina Fodor le-a explicat concurenților în ce constă jocul pentru amuletă, format din două părți, în care echipele trebuiau să scoată cel mai bun timp pentru a câștiga amuleta și un avantaj de 10 minute la plecarea în următoarea misiune. 

Echipele formate din Bordea și Cortea. Scărlătescu și Teodoru, Puya și Melinda, au avut de parcurs un circuit în natură. Acesta era format din tiroliană, rapel și două poduri de unde trebuiau să adune toate steagurile cu culorile lor. Proba a fost cronometrată, iar cea mai rapidă echipă a câștigat amuleta de 1.000 de euro. 

Deși la aflarea probei Cătălin Scărlătescu nu a fost deloc încântat de ideea de a face sporturi extreme, pe parcurs a început să îi placă după ce s-a prins cum stau lucrurile și că totul decurge în siguranță. 

„Irina, draga mea! Pune-ne și pe noi să facem ceva mai omenesc! Nu se poate așa ceva! O să ne dăm cu tiroliana, o să coborâm într-un rapel. Joac-o pe asta, Scărlătescule! Nu vreau! Nu vreau să stau suspendat. Tot ziceam că e o glumă, dar a venit un băiat și mi-a pus hamul. Ce poate să fie mai rău de atât?”, a spus Cătălin Scărlătescu.

„E mai ușor decât mersul pe bicicletă. La un moment dat s-a oprit aia cu mine și am început să trag. Mă simțeam ca în filmele cu Schwarzenegger”, a spus Scărlătescu după ce a mers pe tiroliană. 

Și Bordea a trebuit să își învingă frica de înălțime. El a reușit să parcurgă cu succes proba și împreună cu Cortea, care s-a distrat pe tot traseul, au reușit să scoată cel mai bun timp. Astfel, ei au obținut și cea de-a doua amuletă din această etapă.

La finalul zilei, după ce au mai trecut printr-o probă cu tiroliană, Scărlătescu și Doina Teodoru au ajuns primii la Irina Fodor. Deși nu au primit Imunitatea, cei doi au luat cina alături de Andreea Bălan și Antonescu. Echipele ajunse pe ultimele locuri au fost formate din Puya și Melinda, Jean și Dinu Gavril. Cele două echipe intră direct în cursa pentru ultima șansă.

Bordea și Cortea alături de Scărlătescu și Teodoru vor intra la vot iar una dintre cele două echipe va lua parte la cursa pentru ultima șansă, miercuri seară.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite