America Express: O nouă echipă a părăsit competiția înainte de semifinale. Care sunt cele 4 echipe care merg mai departe

0
0
Publicat:

Ultima ediție din etapa a opta de pe Drumul Aurului a fost una plină de tensiuni între echipe, mai ales că a fost ultima ediție în care acestea au putut să voteze cine merge în cursa pentru ultima șansă.

FOTO Antena 1
FOTO Antena 1

În urmă cu două ediții, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au reușit să ajungă primele la Irina Fodor și au obținut ultima Imunitate din această competiție. Celelalte patru echipe s-au luptat pentru a ajunge primele la Irina astfel încât să nu intre direct în cursa pentru ultima șansă.

După probe care le-au pus limitele la încercare și i-au făcut să își depășească și cele mai groaznice fobii, primii ajunși la Irina au fost Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. La doar câteva minute în spatele lor au sosit Bordea și Cortea.

Așadar, primele echipe intrate direct la jocul pentru ultima șansă au fost cele formate din Melinda și Puya alături de frații Gavril.

A fost o confruntare acerbă înainte de ultimul vot din această competiție. Scărlătescu a încercat să îi convingă pe ceilalți că Bordea și Cortea ar trebui să intre la joc fiindcă ei au participat o singură dată. 

„Ca de fiecare dată nu v-am rugat absolut nimic în privat. Dar de față cu toată lumea vreau să vă aduc aminte un singur lucru: au 200 de mii de imunități (n.r. Bordea și Cortea), toți banii sunt la ei și au jucat o singură dată cursa pentru ultima șansă. Dacă vă doriți, hai să le dăm premiul cel mare acum! Eu zic să-i punem puțin la muncă! Aș dori să stau și eu o dată, că am alergat destul”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Bordea și Cortea au avut un discurs de convingere mai scurt. 

„La noi e simplu! Dacă îi votați pe ei, el nu aleargă! Deci câștigați! Deci bravo vouă! Acum trebuie să faceți exact cum simțiți! Votați cu sufletul și mai ales cu creierul”, au spus Nelu Cortea și Cătălin Bordea.

La capătul voturilor, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost aleși să meargă în cursa pentru ultima șansă. Ei au fost și primii ajunși la Irina după o zi plină de probe care le-au pus răbdarea la încercare. Așadar, și-au asigurat un loc în semifinale. 

Următorii au fost frații Jean și Dinu Gavril care au mai depășit încă o cursă pentru ultima șansă cu brio. Și ei și-au asigurat ultimele bilete pentru semifinale. 

Pentru Puya și Melinda cursa pe Drumul Aurului a ajuns la final. Irina Fodor le-a arătat vulturul roșu ceea ce înseamnă că nu au mai fost salvați. 

„Ce să facem acum? Se pare că s-a terminat cursa pentru noi”, au spus Puya și Melinda.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite