Alina Pușcaș se transformă într-o Albă ca Zăpada sarcastică la „iUmor“: „Am venit aici ca la psiholog“

0
Publicat:

Show-ul de umor de la Antena 1 continuă duminică seria edițiilor speciale cu Gala de Poveste, iar Alina Pușcaș va avea o apariție specială.

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!“ va intra în rolul Albă ca Zăpada, iar apariția ei îi va cuceri pe toți. Înainte să ia loc la masa juriului și să dezbată momentele de pe scena show-ului de umor, ea i-a luat la roast pe jurați și prezentatori, dar și pe câteva personaje din showbizul românesc.

Alina Pușcaș se transformă în Albă ca Zăpada la iUmor
Alina Pușcaș se transformă în Albă ca Zăpada la iUmor FOTO Antena 1

Albă-ca- Așa cum era de așteptat Delia, Costel, Cheloo, Șerban Copoț și Dan Badea nu au scăpat de binecunoscutul „tratament” al show-ului. „Să revin la povestea mea, pentru că am venit aici ca la psiholog. Mă uit la voi și îmi dau seama că asta este sala de așteptare... Ce s-a întâmplat cu mine? A venit o vrăjitoare să îmi dea un măr (...). Totul este nepotrivit în povestea mea“, a spus Alina Pușcaș.

La finalul momentului, Costel și Cheloo au mers să o ajute pe Albă ca Zăpada să coboare treptele și să ajungă la masa juriului. „Consider că orice prințesă are nevoie de cineva care să-i care trena, pentru că altfel n-ar mai fi prințesă. Am renunțat la libertatea mea proverbială și, serviabil, am cărat acea trenă“, a declarat Cheloo.

În Gala de poveste difuzată duminică, de la 20.00, la Antena 1, vor apărea și alte personaje: Cenușăreasa, interpretată de Doina Teodoru, Făt Frumos și Ileana Cosânzeana, jucați de Lizzy și Cosmin Natanticu, iar Ana și Monica Odagiu vor da viață personajelor Elsa și Ana.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite