Alex Velea se întâlneşte cu Suleyman Magnificul, la „Cronica Cârcotaşilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul Alex Velea este invitatul celei mai noi ediţii a emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“, el fiind pus în faţa unei întâlniri cu celebrul sultan Suleyman Magnificul. Matteo va prezenta cel mai nou hit al său, iar Unguru’ Bulanu îl prezintă pe adeptul recondiţionării casei cu materiale reciclabile, la rubrica „România Pitorească“.

„Cronica Cârcotaşilor“ te face martor la un moment istoric: sultanul Suleyman Magnificul primeşte două cadouri de la Alex Velea, dar este plăcut surprins de… altceva.

Alex Velea deschide porţile marelui serai al lui Suleyman Magnificul nu pentru a se închina, ci pentru a închina în cinstea măritului sultan. Vizita a fost mijlocită de „Cârcotaşi“ şi va fi, pe îndelete, prezentată în ediţia de miercuri a celei mai longevive emisiuni de satiră din România.

„I-am pregătit câteva cadouri sultanului, sunt sigur că îi vor plăcea, sunt hrană pentru trup şi spirit“, a spus Alex Velea, înainte de a-i fi anunţată intrarea în palatul lui Suleyman. Chiar şi haremul, în care se află şi Laura Belecciu, aşteaptă cu nerăbdare vizita artistului român, ca să nu mai spunem că şi Hurrem a revenit lângă sultan, special pentru acest eveniment.

image

Suleyman Magnificul, în platoul „Cronicii Cârcotaşilor“ FOTO Prima TV

În rubrica „România Pitorească“, Unguru’ Bulan îl prezintă pe Nea Ion, un bucureştean mutat în Ardeal care poate fi numit „Sfântu’ Petu’“ pentru grija pe care o arată pentru recipientele de plastic. De altfel, adeptul recondiţionării cu materiale reciclabile şi-a construit casa cu ajutorul „cărămizilor“ din peturi umplute cu pământ.

image

Nea Ion se foloseşte de peturi pentru a-şi construi casa FOTO Prima TV

La momentul muzical din platoul „Cronicii“ vine o mai veche cunoştinţă a emisiuni. Matteo, care a jucat într-o scenetă în ediţia difuzată cu doar o săptămână în urmă, vă prezintă cel mai nou hit al său.

„Cronica Cârcotaşilor“ recomandă bâlbele din televiziuni din ediţia de miercuri, de la ora 20:30, la Prima TV. Recolta e mănoasă, mulţumită rubricilor meteo, vedetelor care inventează cuvinte, dar şi reporterilor şi prezentatorilor de ştiri.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite