Adriana Trandafir, incident la piaţă după filmări: „Aoleu, v-a căzut un dinte din faţă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriana Trandafir stârneşte amuzamentul oamenilor chiar şi când nu este pe scenă, uneori fără să aibă această intenţie. După ce a plecat de la filmările pentru transforming-show-ul „Te cunosc de undeva“, actriţa a fost anunţată de una dintre comerciantele din piaţa în care a mers să-şi facă cumpărăturile că nu mai are un dinte. În fanal s-a dovedit a fi o alarmă falsă.

Adriana Trandafir a avut parte de un incident amuzant la piaţă, după o zi de filmare pentru transforming-show-ul „Te cunosc de undeva“. Actriţa a fost anunţată de una dintre comerciantele că nu mai are un dinte: „Aoleu, v-a căzut un dinte din faţă“. În final, s-a dovedit a fi o alarmă falsă.

„Atunci când filmăm pentru emisiune, venim la platou încă de la primele ore ale dimineţii şi încheiem seara. Vă daţi seama că, mai ales atunci când ai un personaj spectaculos, care presupune ore întregi la machiaj, seara, când pleci acasă, nu mai ai răbdare să verifici dacă te-ai demachiat complet. Am auzit tot felul de întâmplări de la colegii mei, dar nu credeam că mi se va întâmpla şi mie! Ei bine, m-am înşelat!”, povesteşte amuzată actriţa, care mai spune: „Într-o seară, imediat după emisiune, am zis să mă opresc la piaţă să mai fac câteva cumpărături. O doamnă m-a recunoscut imediat <<Doamna Adriana, ce mă bucur să vă întâlnesc, vă admir şi vă urmăresc mereu la televizor, sunteţi bine, sănătoasă>> Nici nu am apucat să deschid bine gura că o şi aud ţipând <<Aoleu, v-a căzut un dinte din faţă!>>. Iniţial m-am speriat, apoi mi-am dat seama că se referea la strungăreaţa cu care rămăsesem de la personajul meu din ziua respectivă!>>.

Care sunt primele roluri pe care ruleta personajelor le-a pregătit pentru Adriana Trandafir şi Romică Ţociu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând din 12 septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1, în cel de-al 15-lea sezon al transforming show-ului Te cunosc de undeva!

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite