A cântat cu Mirabela Dauer şi cu Angela Similea pe vremuri, iar la 61 de ani a  făcut show la X-Factor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto click.ro
Foto click.ro

Joi şi vineri au avut loc ultimele două seri de audiţii. Pe scenă au urcat concurenţi care i-au impresionat pe juraţi, dar şi concurenţi care au reuşit sa anime atmosfera cu poveşti de viaţă savuroase.

O româncă stabilită în Italia a făcut show pe scenă, la vârsta de 61 de ani. Silvia Mitrache a cântat chiar şi pentru părinţii lui Ştefan Bănică. 

Silvia Mitrache, o craioveancă stabilită de 30 de ani în Italia, îndrăgostită de muzică şi care a cântat în Franţa, în Germania, dar şi în România, i-a încântat joi seara pe juraţii X Factor. Mai mult, Silvia, care a urcat pe scenă în trecut şi alături de nume mari din România, precum Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea, i-a dezvăluit lui Ştefan Bănică faptul că a avut ocazia să cânte şi pentru părinţii acestuia.

”Cred că aveaţi 13-14 ani când eu cântam la un bar aici în Bucureşti, când aţi venit cu mama şi tatăl (n.r. Sanda Vlad-Liteanu şi regretatul Ştefan Bănică)”, a spus Silvia. Juraţii au fost în delir după ce Silvia a interpreta piesa "The Best", a Tinei Turner. "Votul meu este un mare DA", i-a spus Bănică. Doar Florin Ristei i-a dat un NU, însă din motive care au ţinut de strategie.

Citeşte continuarea pe Click.ro

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite