Ilinca Dinu, fina Angelei Similea, apariţie fermecătoare la X Factor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilinca Dinu la X Factor, FOTO Click.ro
Ilinca Dinu la X Factor, FOTO Click.ro

În seara de vineri, 13 noiembrie, scena X Factor a avut parte de încă un concurent care are în familie un artist celebru autohton. Este vorba de Ilinca Dinu, de doar 14 ani, care le-a mărturisit juraţilor ulterior că naşa ei de botez este nimeni alta decât Angela Similea.

Ilinca Dinu este din Bucureşti şi a venit la audiţiile X Factor însoţită de părinţi şi de sora mai mică. Concurenta le-a mărturisit prezentatorilor  emisiunii, Răzvan şi Dani, că cel mai important concurs de muzică pentru ea a fost Festivalul New Wave din Rusia.

Acela a fost momentul în care a avut o prestaţie în faţa a 10 000 de oameni şi a fost aleasă să meargă mai departe, dintre miile de participanţi.

În faţa juraţilor, Ilinca a mărturisit că naşa ei de botez este cea care a inspirat-o în muzică, iar persoana despre care vorbeşte este chiar celebra Angela Similea. Adolescenta a reuşit să ajungă la inimile juraţilor, însă a primit doar 3 de DA şi a intrat pe lista de aşteptare. Cel care nu i-a acordat votul de încredere a fost Florin Ristei. 

Citeşte mai multe despre Ilinica Dinu şi relaţia cu naşa ei pe Click.ro.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite