3 Sud Est şi Micutzu, de la „Neam trezit“, în noua ediţie „Cronica Cârcotaşilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seara, de la ora 20:30, la Prima TV, emisiunea „Cronica Cârcotaşilor“ are rezervate mai multe surprize, dar şi invitaţi speciali printre care Micutzu, prezentator la „Neam trezit“ şi stand-up comediant, precum şi trupa 3 Sud Est.

„Cronica Cârcotaşilor“ va mai prezenta o parodie după o reclamă la pastă de dinţi în care vor juca Felix Motanul şi Mihai Gâdea. Mai mult, doamna Fluşturica Trotuarescu, fostă asistentă TV, vine la emisiune să povestească cum era pe vremea ei, dar şi ce avantaje şi dezavantaje avea pentru că apărea la televizor. Totodată, un alt personaj, Gelu Mititelu’, specializat în procese cu făcături telefonice, este gata să-i reprezinte pe toţi ţepuiţii şi să le obţină şi despăgubiri.

Domnul Libidinardo da Vinci vorbeşte despre sculpturile lui, adevărate capodopere cu... piept mare. Se pare că sursa sa de inspiraţie este Matilda. Tanti Tănţica s-a apucat de citit şi vă spune ce părere are despre cartea lui Tatulici, dar şi ce urmează să lectureze. Vlad Enăchiţă Văcărescu şi Ilie Mobre vă prezintă meciul de lupte în noroi între preşedinte, prim-ministru, senatoare şi Adormirea Maicii Domnului, iar primarul Amuşchiuloaie se antrenează de zori cu licitaţii, reabilitări, ridicări de maşini şi altele.

image

FOTO Prima TV

Cu ce se antrenează Dezbrăcatu’ pe la evenimente, cine apare în „Top Ruşinică“, ce vedetă a acceptat provocarea Oanei Paraschiv şi cât de bine stau la capitoul cultură generală timişorenii, aflaţi în această seară, la „Cronica Cârcotaşilor“, de la ora 20:30, la Prima TV. În plus, în emisiune va fi prezent şi un invitat surpriză, alături de Micutzu, de la „Neam trezit, iar trupa 3 Sud Est va încheia ediţia cu o piesă specială. 

image

FOTO Prima TV

image

FOTO Prima TV

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri