„Neam trezit!“ la Prima TV, în fiecare dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Adrian Nicolae, stand-up comediantul Cosmin Nedelcu (Micutzu) şi fostul manechin Laura Belecciu vor da startul mâine show-ului matinal „Neam trezit!“, începând cu ora 7:00, la Prima TV.

De luni până vineri, timp de trei ore, cele trei gazde prezintă, într-o notă personală plină de umor, ultimele noutăţi în materie de gadget-uri, muzică, teatru şi cărţi, dar vin şi cu sfaturi pentru a vă petrece timpul liber într-un mod cât mai interesant. 

Printre rubricile zilnice se numără Revista presei, Meteo, Horoscop, Timeout, Colţul sănătăţii, Prima mişcare, iar cele mai importante ştiri ale zilei vor fi prezentate de „cârcotaşa“ Oana Paraschiv.

„Improvizaţie va fi în măsură de 80%, iar 20% înseamnă Horoscop şi Meteo“, a declarat Micutzu, cunoscut publicului larg mai ales pentru show-urile sale de stand-up comedy.

În plus, în fiecare zi va fi pus la bătaie un premiul în valoare de 100 de euro, iar pentru a intra în posesia acestei sume telespectatorii trebuie să răspundă corect la întrebările legate de show-urile Prima TV din seara precedentă.

„M-am bucurat foarte mult că voi face din nou parte dintr-o echipă minunată. Îmi doresc să le aduc telespectatorilor zâmbetul pe buze şi să fiu o sursă inepuizabilă de bună dispoziţie. Vom avea invitaţi numai unul şi unul, rubrici faine, dar şi concursuri la care ne vom premia telespectatorii“, a declarat Laura Belecciu, care şi-a făcut debutul în televiziune în urmă cu 14 ani, tot la Prima TV.  

image
image

Oana Paraschiv, Micutzu, Laura Belecciu şi Adrian Nicolae vor fi gazdele matinalului „Neam trezit!“ FOTO Prima TV

Pe lângă rubricile zilnice, cei trei prezentatori au pregătit şi o serie de rubrici săptămânale, printre care S-o dăm carte în carte, în care un „băieţaş intelectual“ va prezenta recenzia unei cărţi clasice din literatura universală, Tocuri pe roate, Sănătate pe pâine, Minutul de Enciclopedie sau Interviu cu un satir, în cadrul căreia Adrian Nicolae va intervieva o personalitate culturală marcantă a României.

„Cred în «Neam trezit!», cred în oamenii cu care lucrez şi mai cred în nevoia de alternative în peisajul televiziunii româneşti“, a declarat la rândul lui actorul Adrian Nicolae. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri