„Weekend“, colaborarea dintre Delia şi The Motans, este cea mai difuzată piesă pe radio VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delia şi The Motans sunt la prima colaborare, însă artista are mare încredere în acest proiect muzical FOTO Global Records
Delia şi The Motans sunt la prima colaborare, însă artista are mare încredere în acest proiect muzical FOTO Global Records

Colaborarea dintre The Motans şi Delia, single-ul „Weekend“, lansat la sfârşitul lunii februarie, este în prezent cea mai difuzată piesă la posturile de radio din România.

Conform statisticilor oferite de Media Forest, în ultima săptămână melodia „Weekend“ s-a auzit de aproape 200 de ori la radiouri, devenind cea mai difuzată piesă din România. Şi în mediul online piesa este foarte căutată, ajungând la aproape 15 milioane de vizualizări.

În spatele proiectului The Motans este un tânăr artist basarabean, Denis Roabes, în vârstă de 27 de ani, care s-a lansat de curând pe piaţa muzicală. „Muzica mă face să mă simt împlinit şi mă ajută să transmit oamenilor din jur emoţii şi stări, zâmbete şi speranţe, fiori sau pur şi simplu o linişte în sufletul celor care o ascultă“, a spus The Motans.

Piesele sale au fost foarte bine primite de către publicul din România, însă în mod sigur single-ul cu care a cucerit topurile radiourilor este „Weekend“.

Single-ul a fost compus de The Motans şi produs de Alex Cotoi, iar videoclipul a fost regizat de Ionuţ Trandafir (Trandafilm), cel care a colaborat cu The Motans şi pentru single-urile „Versus“, „Tu“ şi „100 RPM“.

„Am avut marea plăcere să o cunoaştem pe Delia şi să colaborăm împreună la piesa «Weekend», care a fost scrisă într-o perioadă un pic mai lungă, dar cred că efortul a meritat. Am încercat să descriu prin cuvinte şi să dau culoare emoţiilor pentru care trăim“, a declarat Denis Roabes.

 „The Motans este un proiect în care cred foarte mult. Îmi place cum sună şi îmi place să colaborez cu artişti speciali. «Weekend» este o piesă caldă care emană emoţie şi sinceritate. Îmi place foarte mult cum a ieşit“, a spus Delia.

În următoarea perioadă, The Motans, reprezentat de Global Records, lucrează pentru lansarea primului EP în care va fi inclusă şi „42“, o piesă mai conceptuală la care a compus mai mult timp.

MuzicăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite