VIDEO „Sunt fericit“, povestea unui refren scandat pe stadioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria Stelei împotriva lui Chelsea i-a făcut pe suporterii echipei româneşti să cânte mai mult ca-n alte dăţi refrenul „Sunt fericit“. Aceasta este una dintre cele mai scandate melodii la meciurile Stelei, însă puţini ştiu că piesa aparţine, de fapt, trupei Ţapinarii.

Refrenul preferat al suporterilor echipei din Ghencea este cântat încă de acum 12 ani de trupa Ţapinarii, formată din Adrian Tănase şi Cosmin Covei: „Sunt fericit/Şi mă simt bine/Sensul vieţii l-am descoperit/Întâlnindu-te pe tine“. Verusrile interpretate pe stadion sunt însă uşor modificate: Sunt fericit/Şi mă simt bine/Scopul vieţii l-am găsit/Întâlnindu-te pe tine“.

Trupă Tapinarii s-a format în anul 2001. Cosmin Covei realizase la vremea respectivă un filmuleţ-portret, având că protagonist un pitic stripper. Ulterior a fost compusă piesa „Sunt fericit“, iar filmuleţul s-a transformat în videoclip muzical. Cenzurat de MCM  la acea vreme, din cauza faptului că protagonistul apărea sumar îmbrăcat, „Sunt fericit“ a avut premiera la TVR 1, la matinalul lui Robert Turcescu, potrivit site-ului oficial al trupei Ţapinarii.

Postul muzical Atomic TV a difuzat videoclipul în noaptea de Înviere (2001), de nu mai puţin de 11 ori într-o oră, ceea ce a însemnat un record de difuzare. Clipul s-a bucurat de un succes foarte mare şi a fost nominalizat la secţiunea Videoclipul anului, de revista „Musical Report“.
 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite