VIDEO Smiley a lansat o piesă-terapie pentru îndrăgostiţi: videoclipul, filmat în deşert, la aproape 50 de grade

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Smiley a lansat o nouă piesă în limba engleză, „My Love“, al cărei videoclip a fost filmat în deşertul californian, la 50 de grade. Cântăreţul a mărturisit că este o melodie-terapie pentru îndrăgostiţi.

Smiley a lansat „My Love“, o piesa-terapie pentru relaţiile de iubire încercate de timp şi de timpuri. „Piesa «My Love» este ca o declaraţie de dragoste pe viaţă, este o invitaţie la neuitare a momentelor care leagă doi oameni“, descrie Smiley piesa pe care a scris-o în Statele Unite ale Americii alături de compozitori care au făcut muzică pentru nume precum Michael Jackson, Whitney Houston şi Enrique Iglesias. 

„Îmi doresc ca cei care o ascultă să se simtă bine, să îşi ia perechea la dans şi să se bucure de moment sau, dacă sunt singuri, să-şi amintească de persoana iubită“, spune Smiley despre piesa în care abordează şi un stil muzical nou, un mix de reggae, dancehall şi pop.

Videoclipul piesei este filmat în America de către Edward Aninaru, la Salvation Mountain din Deşertul Californian, o construcţie plină de simboluri dedicată credinţei şi iubirii. 

„Filmările au durat o zi întreagă şi pot spune că mi-a fost cel mai cald din toată viaţa mea, cred că erau în jur de 50 de grade. În plin deşert, fără niciun pic de umbră şi sub un soare puternic, am rezistat până la urmă şi a ieşit un clip bun“, povesteşte Smiley care a avut alături la filmările clipului un fotomodel din Los Angeles.        

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite