VIDEO Piese de pornit în 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luiza
Comşa şi Dragoş Cristian Istvan accentuează dramatismul piesei "Deja Vu", dansând. FOTO MediaPro Music/ Music Expert
Luiza Comşa şi Dragoş Cristian Istvan accentuează dramatismul piesei "Deja Vu", dansând. FOTO MediaPro Music/ Music Expert

Ne emoţionează, energizează sau întristează cu promisiunea că le vom mai asculta o bună perioadă. Hiturile ce domină clasamentele româneşti şi internaţionale ne oferă o alternativă de evadare din realitatea curentă.


 

Avicii – „Hey, Brother“
După succesul înregistrat cu „Wake Me Up“, în clipul piesei „Hey, Brother“, DJ-ul suedez Tim Bergling îşi sensibilizează publicul aducând în prim-plan povestea a doi fraţi ce cresc în vreme de război. Clipul e lansat la începutul lui decembrie e cu atât mai impresionant cu cât sunt folosite imagini din Războiul din Vietnam.

Rihanna & Eminem – „Monster“
Hitul ce ocupă în prezent prima poziţie a Topului Billboard Top 100 confirmă că rapperul şi cântăreaţa barbadiană formează un cuplu muzical norocos încă o dată (după „The Way You Lie“ din 2010 – n. r.). Mai mult, RiRi dovedeşte că i se potriveşte şi postura de psihoterapeut, nu doar cea de stripteuză milionară.

Smiley – „Acasă“

La nivel naţional, profesorul de la „Vocea României“ domină clasamentele cu o melodie emoţionantă ce dă şi numele concertului pe care Smiley l-a programat pe 1 martie la Sala Palatului.

A Great Big World & Christina Aguilera - ƒ„Say Something“
Lansată iniţial în 2011, melodia „Say Something“ a fost înregistrată din nou anul trecut în septembrie, cu vocea Christinei Aguilera, după ce artista s-a declarat fană a piesei. Ian Axel şi Chad Vaccarino, cei doi membri ai grupului american A Great Big World, au recunoscut că melodia i-a ajutat să-şi vindece rănile afective, fiindcă au compus versurile şi muzica într-o perioadă în care sufereau din dragoste. 

Drake - „Hold On, We're Going Home“
Principal exponent al culturii hip-hop din State, Drake ocupă un loc onorabil în topurile internaţionale şi cu această melodie pe care Billboard a încadrat-o la categoria „Hot R&B/ Hip-Hop“.

Grasu XXL şi Ami - „Deja Vu“
Una dintre piesele favorite ale românilor din această perioadă a fost ascultată în varianta simplă, audio, de peste 12 milioane de ori numai pe contul de YouTube al MediaPro Music. Regizat de Spike, videoclipul oficial, însă, beneficiază atât de versurile semnate de Dragos Nichifor şi Andreea Moldovan, cât şi de prezenţa dansatorilor Luiza Comşa şi Dragoş Cristian Istvan („Dansez pentru tine“).

Enrique Iglesias –  „Loco“
Piesa pe care Iglesias jr a înregistrat-o cu Romeo Santos se numără printre preferatele ascultătorilor, în topul Latin Billboard. Artistul în vârstă de 38 de ani va include cântecul pe următorul său album.

Pharrell Williams – „Happy“

Hitul pop-foolk inclus pe coloana sonoră a animaţiei „Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2“ se bucură de un clip în care protagoniştii sunt oameni obişnuiţi ce dansează şi râd. Desigur, compozitorul american Pharrell Williams îi acompaniază, cu un cor pe măsură.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite