VIDEO Penelope Cruz, debut în muzică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Penelope Cruz, la premiera ultimului său film „Volver a nacer“ FOTO Reuters
Penelope Cruz, la premiera ultimului său film „Volver a nacer“ FOTO Reuters

Penelope Cruz, prima actriţă spaniolă premiată cu o stea pe  bulevardul Hollywood Walk of Fame, a debutat recent şi în muzică, dezvăluindu-şi talentele vocale într-o colaborare cu artistul Miguel Bosé al cărui ultim album „Papitwo“ a câştigat premiul „Latin Grammy“.

Melodia „Decirnos Adiós“, , rezultatul colaborării dintre cei doi, a fost inclusă pe albumul „Papitwo“, care a câştigat un premiu latin Grammy. Piesa a fost compusă de fratele actriţei, Eduardo Cruz. Videoclipul alb-negru, filmat în octombrie 2012 într-un hotel din Madrid, o înfăţişează pe frumoasa actriţă în vârstă de 38 de ani, etalându-şi formele de invidiat, relatează Mediafax.ro.

În videoclip, Cruz şi Miguel joacă rolul unor persoane cazate în camera diferite, încercate de sentimente de singurătate şi tristeţe. La final, frumoasa brunetă şi artistul latino se întâlnesc în holul hotelului înainte să plece pe drumuri separate.

Referitor la această colaborare, Bosé a mărturisit: „Penelope cântă fabulos şi, mai presus de toate, are multă personalitate în voce“.

Cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar, Penelope Cruz a devenit celebră cu rolul din filmul „Totul despre mama mea“, din 1999.

Actriţa a fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din „Volver“, sub semnătura aceluiaşi Almodovar. Printre filmele în care a mai jucat se numără „Belle Epoque“ (1992), „Deschide ochii“ (1997), „Femeia mereu deasupra“ (2000), „Vanilla Sky - Deschide ochii“ (2001) şi „Nu te mişca“ (2004).

În 2009, Cruz a câştigat Oscarul pentru rolul din „Vicky Cristina Barcelona“. Este prima actriţă spaniolă recompensată cu premiul Oscar pentru interpretare. 

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite