VIDEO Mesajul lui Steve Vai pentru fanii din România: „Va fi un concert foarte puternic şi interesant“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul chitarist american Steve Vai, care concertează la Arenele Romane din Bucureşti pe 25 iunie, le-a transmis un mesaj fanilor români. Muzicianul este invitat la o ediţie specială Adevărul Live chiar în ziua concertului, marţi, de la ora 11.00.

„Va fi un concert interesant, pentru că voi cânta alături de o orchestră foarte mare. Va fi ceva foarte puternic şi interesant. Mi-ar plăcea foarte mult să veniţi, o să vă simţiti foarte bine“, a spus artistul într-un mesaj video.
Celebrul chitarist revine în România pentru un concert în care cântă alături de orchestra românească Evolution Tempo Orchestra. Biletele, cu preţuri cuprinse între 50 şi 200 de lei se găsesc în reţelele Eventim, MyTicket şi Bilete.ro. 

Cu o zi înainte de acest spectacol, pe 24 iunie, Steve Vai va susţine un masterclass de chitară în clubul Tribute din Bucureşti, începând cu ora 17.00. Pentru a participa la masterclass vă puteţi înscrie dacă trimiteţi un email la office@inmusica.ro.

„Abia aştept acest masterclass. Voi avea aocazia să stau cu câţiva dintre voi, vă voi arăta câteva trucuri şi câteva tehnici de cântat la chitară. Sper să vă văd acolo, eu sun nerăbdător“, a mai spus Steve Vai în mesajul către fani.

Steve Vai (53 de ani) este un chitarist, compozitor, solist şi producător american, care de-a lungul carierei a vândut peste 15 milioane de albume. A studiat chitara cu Joe Satriani şi a cântat în trupe precum Whitesnake şi Public Image Ltd. În 1983 a început o carieră solo şi a câştigat trei Premii Grammy.

Muzică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite