VIDEO Mariah Carey a făcut show la ultimul concert din turneul „All I Want For Christmas Is You“: ce ţinute a purtat artista

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mariah carey a sustinut ultimul concert din cadrul turneului all i want for christmas is you foto guliver getty images

Cântăreaţa americană Mariah Carey (49 de ani) şi-a făcut apariţia pe scena ultimului său concert din cadrul turneului „All I Want For Christmas Is You“ în mai multe ţinute spectaculoase.

Mariah Carey a impresionat la concertul din Madison Square Garden, New York. 

Cântăreaţa a schimbat trei ţinute şi a încântat fanii cu un brad de Crăciun imens, corul său şi o mulţime de melodii festive, scrie Daily Mail

Mariah a purtat o rochie stil prinţesă albă, cu aplicaţii strălucitoare şi decolteu în V, la care a ataşat aripi mari de înger. 

   

Următoare ţinută cu care a impresionat publicul a fost o rochie roşie, cu glitter şi decolteu în formă de V, mâneci lungi, crăpătură adâncă pe picior şi accesorii argintii. 

   

Cântăreaţa americană s-a schimbat apoi într-un body inspirat din opera „Spărgătorul de nuci“, cu sclipici auriu, negru şi roşu, cu aplicaţii de inspiraţie militară pe umeri, în care a interpretat hiturile sale ale sezonului de iarnă.

Celebrul cântec al cântăreţei Mariah Carey „All I want for Christmas is You“ împlineşte 25 de ani

Mariah Carey a vorbit şi despre ce a inspirat-o să compună în urmă cu 25 de ani una dintre cele mai cunoscute şi mai vândute piese ale sale, „All I Want for Christmas is You“.

„Întotdeauna am iubit Crăciunul, dar am crescut neavând mulţi bani şi nu am putut să-l experimentez aşa cum o fac alţi copii. Am vrut mereu să am parte de un Crăciun perfect, chiar dacă nu iese niciodată aşa, din varii motive. Mai ales că eu provin dintr-o familie disfuncţională. Aşadar, cred că atunci când am scris piesa mi-am imaginat cum ar arăta de fapt un Crăciun perfect pentru mine“, a spus Carey, potrivit usatoday.com. 

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993.

După divorţul de Mottola, în 1997, ea şi-a schimbat stilul, introducând elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă, din 2001, după ce a părăsit Columbia Records. A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. 

De-a lungul anilor, albumele ei - 15 până în prezent - au fost vândute în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv cinci premii Grammy.

    

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite